Έλον Μασκ: «Γι’ αυτό αγόρασα το Twitter» - Επιβεβαίωσε με ένα tweet την εξαγορά της εταιρείας

Έλον Μασκ: «Γι’ αυτό αγόρασα το Twitter» - Επιβεβαίωσε με ένα tweet την εξαγορά της εταιρείας

«Δεν το έκανα για να βγάλω περισσότερα χρήματα, αναγνωρίζω ότι μπορεί να αποτύχω» έγραψε στην ανάρτησή του

ελον
Ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε σήμερα ότι αγόρασε το Twitter πριν από την προθεσμία που είχε ορισθεί από το δικαστήριο για την εξαγορά της εταιρείας ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla επιβεβαίωσε τη συμφωνία με ένα tweet. «Αγαπητοί διαφημιστές του Twitter, ήθελα να επικοινωνήσω προσωπικά για να μοιραστώ τα κίνητρά μου για την απόκτηση του Twitter», έγραψε αρχικά. «Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το γιατί αγόρασα το Twitter. Τα περισσότερα από αυτά είναι λάθος».

Συνέχισε γράφοντας ότι απέκτησε την εταιρεία «επειδή είναι σημαντικό για το μέλλον του πολιτισμού να υπάρχει μια κοινή ψηφιακή πλατφόρμα όπου μπορεί κανείς να συζητήσει με υγιή τρόπο, χωρίς να καταφεύγει στη βία».

Όμως, έγραψε ο 51χρονος δισεκατομμυριούχος, «μεγάλο μέρος των παραδοσιακών μέσων ενημέρωσης τροφοδοτεί και εξυπηρετεί» είτε την ακροδεξιά είτε την άκρα αριστερά «καθώς πιστεύουν ότι αυτό είναι που φέρνει τα χρήματα, αλλά με αυτόν τον τρόπο, η ευκαιρία για διάλογο χάνεται».



Κλείσιμο
«Γι’ αυτό αγόρασα το Twitter», έγραψε ο Μασκ. «Δεν το έκανα γιατί θα ήταν εύκολο. Δεν το έκανα για να βγάλω περισσότερα χρήματα. Το έκανα για να προσπαθήσω να βοηθήσω την ανθρωπότητα, την οποία αγαπώ. Και το κάνω με ταπεινότητα, αναγνωρίζοντας ότι η αποτυχία στην επιδίωξη αυτού του στόχου, παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, είναι μια πολύ πραγματική πιθανότητα».

Στο μεταξύ, το προσωπικό του Twitter αγωνιά για το μέλλον του στην εταιρεία, την ώρα που φημολογείται πως θα υπάρξουν απολύσεις. Μερικοί μάλιστα, υπάλληλοι πήγαν στην εταιρεία το βράδυ της Τετάρτης για να μοιραστούν τις ανασφάλειές τους με τον νέο ιδιοκτήτη ο οποίος μπήκε στα κεντρικά γραφεία κρατώντας έναν πορσελάνινο νιπτήρα.



Πάντως, αργότερα ο Έλον Μασκ αποθανατίστηκε να μιλάει με μερικούς υπαλλήλους, σε μια προσπάθεια να διαψεύσει τις φήμες ότι θα διώξει το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού.

Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος αρχιμανδρίτη στην Κυψέλη: «Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε» λέει ο αδερφός του

Ισόβια στον 42χρονο Τούρκο που έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του στον γκρεμό για να πάρει την ασφάλεια ζωής

Μητσοτάκης: Ενημέρωσε τον Σολτς για το τουρκολιβυκό μνημόνιο - Τι είπαν στο Μαξίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης