Σπύρος Ράπτης: Στόχος μας είναι η αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων με μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος

Σπύρος Ράπτης: Στόχος μας είναι η αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων με μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος

Παρουσίασε τη στρατηγική Life Is On για αειφορία και αποδοτικότητα

spyros-raptis
Τη στρατηγική που περιλαμβάνει λύσεις βελτιστοποίησης της ενεργειακής αποδοτικότητας, ώστε επιχειρήσεις και ιδιώτες να αξιοποιούν στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτουν μειώνοντας ταυτόχρονα το ανθρακικό τους αποτύπωμα, παρουσίασε ο ο Σπύρος Ράπτης, γενικός διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου της Schneider Electric στη διάρκεια ομιλίας. 

Ο Σπύρος Ράπτης αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία, ως ψηφιακός συνεργάτης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αξιοποιήσουν την ενέργεια και τους πόρους του πλανήτη, προσφέροντας ένα συνδυασμό προόδου και ανάπτυξης. 

Η σχετική ομιλία πραγματοποιήθηκε στη διοργάνωση με τίτλο “Into the Green: Sustainability for Prosperity” της Global Sustain σε συνεργασία με τη Generation Y. 

«Βραβευμένη ως η Νο1 βιώσιμη εταιρεία για το 2021 παγκοσμίως, η Schneider Electric στοχεύει στην εκπλήρωση των δεσμεύσεών της απέναντι στην κλιματική αλλαγή» είπε και πρόσθεσε: «Έχουμε  συνεργαστεί στην Ελλάδα με πάνω από 35 επιχειρήσεις και σε περισσότερες από 550 εγκαταστάσεις κάθε τύπου, εφαρμόζοντας λύσεις βελτιστοποίησης της Ενεργειακής Αποδοτικότητας, με σκοπό τη μείωση του κόστους και του ανθρακικού τους αποτυπώματος.  


«Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά προς την επίτευξη της μετάβασης σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον ανάπτυξης, γιατί στην Schneider Electric πιστεύουμε πως πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και αποφασιστικά προς ένα Συνολικά Ηλεκτρικό, Συνολικά Ψηφιακό Νέο Κόσμο. Αυτό, το ονομάζουμε “Life Is On”» είπε ο κ. Ράπτης.


Σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει: «Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αποστολή μας είναι να αποτελούμε τον ψηφιακό συνεργάτη για την Aειφορία και την Aποδοτικότητα.
Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών και ενέργειας, συνδεσιμότητα προϊόντων από end-point έως cloud, ελέγχους, λογισμικά και υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης, για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες.

Είμαστε μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε υπέρμαχοι των ανοιχτών προτύπων και των συνεργατικών οικοσυστημάτων που εργάζονται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους.» 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης