Συντάξεις Ιουνίου - e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι κύριες και οι επικουρικές, «ξεπαγώνουν οι αυξήσεις»

Συντάξεις Ιουνίου - e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι κύριες και οι επικουρικές, «ξεπαγώνουν οι αυξήσεις»

Στο τέλος της χρονιάς θα ξεπαγώσουν οι αυξήσεις στις συντάξεις σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη

sidakseis_sidaksiouxoi_eurokinissi
Tον οριστικό προγραμματισμό για την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουνίου, από τις 26 έως και τις 30 Μαΐου, γνωστοποίησε ο ΕΦΚΑ.

Ειδικότερα,

από τις 26 έως τις 30 Μαίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Ιουνίου, σύμφωνα με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα: 

Στις 26 Μαΐου 2022, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Κλείσιμο
Στις 27 Μαΐου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Στις 30 Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης