Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με 155 εκατ. ευρώ το γήπεδο του Βοτανικού

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με 155 εκατ. ευρώ το γήπεδο του Βοτανικού

Τι αναφέρει το έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας προς το Υπουργείο Ανάπτυξης - Οι όροι για την ένταξη και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου

Votanikos
Πρόταση για την ένταξη ως νέου έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της κατασκευής του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό υπέβαλε το ΥΠΕΝ προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Η πρόταση, με ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου, υπογράφεται από τον υπηρεσιακό Γραμματέα του ΥΠΕΝ, Ν. Μιχαλόπουλο και αφορά τη χρηματοδότηση του έργου με το ποσό των 115 εκατ. ευρώ, αλλά με συγκεκριμένους όρους.

Ειδικότερα, στο σχετικό έγγραφο σημειώνεται ότι για την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έχουν ενεργοποιηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες προ-κοινοποίησης φακέλου προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την ΕΥΚΕ για την αξιολόγηση της συμβατότητας με το θεσμικό πλαίσιο των κρατικών ενισχύσεων. Μέχρι την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, το έργο δύναται να εγκριθεί στο ΠΔΕ υπό την αίρεση μη παροχής χρηματοδότησης μέχρι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να το εγκρίνει με απόφασή της (υποχρέωση αναστολής “stand still”).

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στο «τραπέζι» της κυβέρνησης πλαφόν στο περιθώριο κέρδους των βενζινοπωλών

Αυξάνεται η πίεση στη Ρωσία: Ακόμα και η Ελβετία «έσπασε» την ουδετερότητα για να συνταχθεί με τις δυτικές κυρώσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης