Στο δυναμικό της Schneider Electric εντάσσεται ο Κωνσταντίνος Κατσακιώρης

Στο δυναμικό της Schneider Electric εντάσσεται ο Κωνσταντίνος Κατσακιώρης

Αναλαμβάνει τη θέση του Sustainability Business Development C-Suite Consultant για θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης

Katsakioris-Konstantinos_1
Ο Κωνσταντίνος Κατσακιώρης, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και αναλαμβάνει τη θέση του Sustainability Business Development C-Suite Consultant.
Ο κ. Κατσακιώρης  έχει στο ενεργητικό του του τη δημιουργία μερικών από τα πλέον καινοτόμα και βραβευμένα κοινωνικά προγράμματα. Παράλληλα, έχει διακριθεί και στο εξωτερικό, ως μέλος επιτροπών και διοργανώσεων που σχετίζονται με την εταιρική υπευθυνότητα και το κοινωνικό αποτύπωμα, ενώ έχει τιμηθεί από δημόσιους και κρατικούς φορείς, όπως την Γαλλική Δημοκρατία, όπου του απονεμήθηκε το παράσημο του Ιππότη του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα.
Σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει: « Η Schneider Electric, ο παγκόσμιος ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού και μία από τις πλέον βιώσιμες εταιρείες παγκοσμίως σύμφωνα με το Corporate Knights Global 100 Index, καλωσορίζει τον κύριο Κωνσταντίνο Κατσακιώρη, ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα στελέχη της αγοράς σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης, στη θέση του  Sustainability Business Development C-Suite Consultant, μια καινούρια θέση για το οργανόγραμμα της εταιρείας.

Με την ένταξη ενός ανθρώπου με μακρά εμπειρία στην επικοινωνία, το marketing και την καινοτομία, η Schneider Electric Ελλάδας επιβεβαιώνει τη δέσμευση της στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης μέσα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τους αυτοματισμούς που διευκολύνουν την ενεργειακή απόδοση και τη βιωσιμότητα.

Κλείσιμο
«Ο πυρήνας της στρατηγικής μας είναι η οικοδόμηση μιας βιώσιμης επιχείρησης. Οι πελάτες, οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και οι επενδυτές δεν έχουν ποτέ επικεντρωθεί περισσότερο στις μελέτες ESG από ό,τι τώρα. Η Schneider Electric έχει ενστερνιστεί εδώ και πολύ καιρό τα συγκεκριμένα ζητήματα, συνεχίζοντας να ανεβάζει τον πήχη για τους πελάτες και τους συνεργάτες της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης