Δεύτερη ευκαιρία για το επίδομα θέρμανσης

Δεύτερη ευκαιρία για το επίδομα θέρμανσης

Θα ανοίξει ξανά η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις - ΥΠΟΙΚ: Και επισήμως παράταση για την υπαγωγή στις 36-72 δόσεις και στις μεταβιβάσεις ακινήτων με παλιές αντικειμενικές

ypoyrgeio_oikonomikon
Παρατείνεται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2022 η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης για την περίοδο 2021-2022, με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται ότι η σχετική διορία είχε λήξει 15 Δεκεμβρίου. Θα έχουν έτσι την ευκαιρία για να κάνουν εκ νέου ή και επιπλέον αγορές, όσοι δεν πρόλαβαν τον Δεκέμβριο.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση δεν θα είναι η μοναδική καθώς επίκειται, εντός των επόμενων ημερών, η ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, με την οποία:

1ον. Δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες που έχουν υποβάλει δηλώσεις γονικής παροχής, δωρεάς και μεταβίβασης ακινήτων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021, να συντάξουν τα σχετικά συμβολαιογραφικά συμβόλαια μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022, με βάση τις αντικειμενικές αξίες που ίσχυαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Μαίνεται η κακοκαιρία «Ελπίς»: Έκλεισε και η Κατεχάκη, προβλήματα σε Ηλεκτρικό και Μετρό - Ακυρώνονται από το «Ελ. Βενιζέλος»

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Χιόνια στο Σύνταγμα - Μαγικές εικόνες από το κέντρο της Αθήνας

Γιώργος Τρομάρας: Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο πρωταθλητής της πάλης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης