H πλήρης πράσινη μετάβαση από το πλαστικό στο χάρτινο καλαμάκι

H πλήρης πράσινη μετάβαση από το πλαστικό στο χάρτινο καλαμάκι

Ακολουθώντας τις πολιτικές βιωσιμότητας για το μετασχηματισμό της διεθνούς αγοράς η Matrix Pack προσφέρει καινοτόμες λύσεις προϊόντων μιας χρήσης στον τομέα της εστίασης και της συσκευασίας τροφίμων

plastic_free
Μετά την κατάργηση των πλαστικών μιας χρήσης (2021) η μετάβαση από τα πλαστικά στα χάρτινα καλαμάκια ροφήματος και άλλα είδη μίας χρήσης για την εστίαση είναι μία τάση που βρέθηκε στο επίκεντρο της δραστηριότητας της διεθνούς βιομηχανίας.

H Matrix Pack, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της Ευρώπης στον κλάδο αυτό, έχει ως κύριο στόχο να προμηθεύει την παγκόσμια αγορά με υψηλής ποιότητας προϊόντα. Επενδύει κάθε χρόνο στη ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στην παραγωγή αλλά και στην ανεύρεση σύγχρονων υλικών που να ικανοποιούν την αγορά και παράλληλα να μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Με δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στην Ελλάδα και εξαγωγή σε 52 χώρες παγκοσμίως, η Matrix Pack ακολουθεί τις συνεχείς εξελίξεις στον τομέα των προϊόντων μιας χρήσης και καινοτομεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Πρωτοπόρος στην πράσινη μετάβαση

Η Matrix Pack υπήρξε η πρώτη βιομηχανία του είδους της στην Ευρώπη που ξεκίνησε την πράσινη μετάβαση πολύ πριν την έκδοση της οδηγίας της Ε.Ε (2019/904) για την κατάργηση/περιορισμό των πλαστικών μίας χρήσης η οποία ενσωματώθηκε στην Ελληνική νομοθεσία τον Οκτώβριο του 2020 (Ν. 4736/2020) και εφαρμόζεται στη χώρα μας από τις 3/7/2021.

Πηγή: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης