Επίδομα 534 ευρώ: Νέες πληρωμές για τους καλλιτέχνες

Καταβάλλεται η αποζημίωση ειδικού σκοπού (534 ευρώ) για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2021 καθώς και για προηγούμενους μήνες του 2020 και του 2021 σε καλλιτέχνες

epidoma-eidikou-skopou
Σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα καταβληθούν από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων συνολικά 17,7 εκατ. ευρώ για 33.547 πληρωμές δικαιούχων της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, οι πληρωμές αφορούν στους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2021, καθώς και τους προηγούμενους μήνες του 2020 και του 2021 (υπόλοιπα), σε συνέχεια υποβολής μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα πληρωθούν από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων 17,7 εκατ. ευρώ για συνολικά 33.547 πληρωμές δικαιούχων για την καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2021 καθώς και για προηγούμενους μήνες του 2020 και του 2021 (υπόλοιπα), σε συνέχεια υποβολής μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων».

Ειδήσεις σήμερα:

Αλλαγή ώρας 2021: Πότε θα πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω

Επίσκεψη συμβολισμών στην Αθήνα από τη Μέρκελ: «Απολογισμός» των σχέσεων Ελλάδας - Γερμανίας με το βλέμμα στο αύριο

Facebook - Meta: Ο Ζούκερμπεργκ ποζάρει με το νέο λογότυπο και την επωνυμία της εταιρείας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης