Μια μεγάλη ευκαιρία για νέους μηχανικούς

Μια μεγάλη ευκαιρία για νέους μηχανικούς

Με το Πρόγραμμα “Engineers of tomorrow”, η ELVAL, ένα από τα κορυφαία εργοστάσια έλασης αλουμινίου στην Ευρώπη, ανοίγει τον δρόμο στους μηχανικούς του αύριο

elval1-1

Sponsored Content

Εργασιακή εμπειρία και εκπαίδευση υψηλής προστιθέμενης αξίας, με μαθητεία σε πραγματικές συνθήκες παραγωγής. Δυνατότητα συμμετοχής σε εξειδικευμένα projects ενός κορυφαίου εργοστασίου. Ενα περιβάλλον όπου διασφαλίζεται σεβασμός στον εργαζόμενο, ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και σημαντικές προοπτικές. Ολα τα παραπάνω αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες για όποιον επιθυμεί να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του στη βιομηχανία μέσα από τη διαδικασία της έμμισθης πρακτικής άσκησης.

Ακούγεται πολύ καλό, είναι αληθινό, και πρόκειται για το πρόγραμμα “Engineers of tomorrow” που εγκαινιάζει η Elval - τομέας Έλασης Αλουμινίου της ElvalHalcor, η οποία δίνει μια μεγάλη ευκαιρία σε νέους απόφοιτους πολυτεχνικών σχολών να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους.

Η Elval επεξεργάζεται, παράγει και διαθέτει στην αγορά λύσεις και προϊόντα έλασης αλουμινίου για χρήση σε ποικίλες και απαιτητικές εφαρμογές και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες του κλάδου στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά.

Είναι ώρα για αναστροφή του brain drain
Επιδίωξη της Elval είναι το πρόγραμμα να αναδειχθεί σε έναν θεσμό που θα προσφέρει την ευκαιρία στους νέους επιστήμονες να ξεκινήσουν μία αξιόλογη καριέρα στη χώρα τους και να αποκτήσουν εμπειρία που θα τους κάνει ανταγωνιστικούς στην αγορά, συνεισφέροντας παράλληλα στην αναστροφή του brain drain αλλά και στους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ για Ποιοτική Εκπαίδευση (SDG 4), Αξιοπρεπή Εργασία & Οικονομική Ανάπτυξη (SDG 8).

elval2-2
Κλείσιμο


Σε ποιους απευθύνεται: Σε νέες και νέους αποφοίτους πολυτεχνικών σχολών (Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Χημικοί Μηχανικοί, Μηχανικοί Μεταλλείων – Μεταλλουργοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί & Μηχανικοί Υπολογιστών) στους οποίους θα δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία υψηλού επιπέδου με εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες και να αναλάβουν συγκεκριμένα projects στα επιμέρους τμήματα του εργοστασίου καθώς και να αποκτήσουν εξειδικευμένη εκπαίδευση ανάλογα με το εκπαιδευτικό τους αντικείμενο.

Πόσοι θα συμμετάσχουν: Συνολικά 12 νέοι και νέες μηχανικοί, οι οποίοι θα εργασθούν για 12 μήνες στις εγκαταστάσεις της Elval στα Οινόφυτα Βοιωτίας με προοπτικές πλήρους απασχόλησής τους μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης.

Ποια είναι η διαδικασία: Καθώς ο βασικός στόχος του προγράμματος είναι να ανοίξει τον δρόμο στους ταλαντούχους νέους μηχανικούς να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην Εlval, έχει προβλεφθεί μια αξιοκρατική διαδικασία επιλογής, που συμπεριλαμβάνει συνεντεύξεις με εκπροσώπους της Elval και συμμετοχή σε κέντρο προσομοίωσης που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες.


Τα κριτήρια που θα πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι:
• Πτυχίο Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας ή του εξωτερικού (Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Χημικοί Μηχανικοί, Μηχανικοί Μεταλλείων – Μεταλλουργοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί & Μηχανικοί Υπολογιστών)
• Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής Γλώσσας
• Άριστες δεξιότητες χρήσης H/Y (Windows, MS Office) και Data Analysis
• Εργασιακή εμπειρία μικρότερη των 3 ετών
• Δυνατότητα μετεγκατάστασης
• Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, για τους άνδρες υποψηφίους

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για τον 1ο κύκλο του Προγράμματος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ακολουθώντας το link: Engineers-of-tomorrow
Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ: 22620 53330 / Email: hr@elval.com


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης