«Ο Παπακωνσταντίνου θέλει να μας κάνει ρουφιάνους!»

«Ο Παπακωνσταντίνου θέλει να μας κάνει ρουφιάνους!»

Μπάχαλο για τη «μοιρασιά» ελεγκτικών εξουσιών...

«Ο Παπακωνσταντίνου θέλει να μας κάνει ρουφιάνους!»
Σε φιάσκο κινδυνεύει να εξελιχθεί η ανάθεση του ελέγχου των φορολογουμένων στους … λογιστές τους, η οποία καθιερώθηκε τον περασμένο Απρίλιο με το νόμο 3842/2010, καθώς ήδη εκδηλώνονται αντιδράσεις και δυσφορία εκ μέρους των λογιστών.

Σύμφωνα με το νόμο, στο εξής θα πρέπει σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις να συνεργάζονται με πιστοποιημένους λογιστές, οι οποίοι θα αντιμετωπίζονται όμως ως "συνυπεύθυνοι" με τους πελάτες τους σε θέματα φοροδιαφυγής. Έτσι ο έλεγχος περνά ουσιαστικά στον λογιστή που υπογράφει, ενώ ούτε ο πελάτης μπορεί να επικαλείται πλέον άγνοια στον φορολογικό έλεγχο και πως "όλα αυτά τα έκανε ο λογιστής που είχα παλιά".

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις υπουργικές αποφάσεις που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών, οι λογιστές φοροτεχνικοί, πέρα από την ακρίβεια των δηλώσεων που υπογράφουν, είναι υπεύθυνοι και "για την ορθή φορολογική αναμόρφωση των αποτελεσμάτων με τις δαπάνες που δεν αναγνωρίζονται", αλλά και την υποβολή και απόδοση παρακρατούμενων και έμμεσων φόρων. Ουσιαστικά τους αναθέτει το καθήκον να … καταδίδουν οι ίδιοι τους πελάτες τους (!) και  να υπολογίζουν και το "κοστούμι" (λογιστικές διαφορές, φορολογική αναμόρφωση κλπ) που θα τους επιβληθεί.

Ήδη, με το φόβο και μόνο ότι θα ελέγχονται οι ίδιοι από το υπουργείο Οικονομικών, λογιστές "διώχνουν κόσμο" που ζητά για να τους αναλάβουν, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις περνούν τους υποψήφιους πελάτες από "προληπτικό έλεγχο" για το τι δαπάνες και πώς τις δήλωναν ως τώρα στα βιβλία τους. Σε περίπτωση που τους βρουν "ανοιχτούς" σε λάθη, παραλείψεις, πολλές μη εκπιπτόμενες δαπάνες κλπ στα βιβλία τους, τους ενημερώνουν εκ των προτέρων για το τι θα κληθούν να πληρώσουν στην εφορία, εφόσον τους αναλάβουν.

Η νέα ρύθμιση όμως στέλνει στα λογιστικά γραφεία σχεδόν … με το ζόρι, όχι μόνο εταιρίες (που ούτως ή άλλως έχουν λογιστήρια) αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες, ακόμα και … εργαζόμενους "των 700 ευρώ" με μπλοκάκι, αφού το ελεγκτικό αντικείμενο των ΔΟΥ περιορίζεται δραστικά πλέον και έτσι, όσοι δεν επιλέγουν "πιστοποιημένο" λογιστή, θα στοχοποιούνται ευκολότερα για ελέγχους από την εφορία.


Επιστολή διαμαρτυρίας από 265 λογιστές για "τον εγκλωβισμό και την απαξίωση του λογιστή φοροτέχνη"


ΛΟΓΙΣΤΗΣ (ο) : ο καταγράφων με ορισμένη τεχνική επεξεργασία την οικονομική κατάσταση μιας επιχείρησης [ΕΤΥΜ. αρχ. < λογίζομαι] (λεξικό Γ. Μπαμπινιώτη).

      Με  την ανωτέρω ιδιότητα, οι αρχικοί  εμπνευστές, αποφασίσαμε την συγγραφή της παρούσας. Θέλουμε και άλλους να συνυπογράψουν με μας, από κάθε κοινωνική ομάδα, γιατί το «λογίζειν» και το «λογίζεσθαι»

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

      Τη  στιγμή που η χώρα μας ταλανίζεται  από βαθειά κρίση, ίσως την μεγαλύτερη μετά τον εμφύλιο πόλεμο, τη στιγμή που η ανεργία έχει χτυπήσει τα σπίτια όλων μας, θλιβερή διαπίστωση είναι πως το λογιστικό σώμα παραμένει  η μόνη επαγγελματική ομάδα που απέχει από κάθε κινητοποίηση. Παραμένουμε μετέωροι ανάμεσα σε νόμους, αποφάσεις, εγκυκλίους, νομοσχέδια, πιστοποιήσεις και υποδουλώσεις. Αγοράζουμε βιβλία που σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι παρωχημένα και παρακολουθούμε άπραγοι σεμινάρια, για να ενημερωθούμε για τον νόμο που άλλαξε, για τον νόμο που αλλάζει, για τον νόμο που θα αλλάξει και τελειωμό δεν έχει αυτή η κατηφόρα.

      Περιμέναμε  ένα σήμα από τα συνδικαλιστικά μας  όργανα, μα είναι πλέον φανερό πως  η ηγεσία του λογιστικού σώματος, σε απόλυτη αντιστοιχία με την ηγεσία της χώρας, δεν βρίσκει πάτο με τίποτα. Αν μάλιστα τύχει και τον βρει, είναι ικανή να αρχίσει να σκάβει αποδεικνύοντας έτσι, πως δεν μπορούσε ποτέ. Ήταν πάντοτε έτοιμη για το τίποτε ή το πολύ-πολύ έτοιμη να ξιφουλκεί δημόσια, με την απαραίτητη έπαρση για το ποιος διεκδίκησε και πέτυχε μια ολιγοήμερη παράταση που δόθηκε.

      Την ώρα λοιπόν που η ηγεσία του  σώματος (η οποία, παρεμπιπτόντως, ας ρίξει μια ματιά στον Ν. 3919/2011 και  ας μας πει πώς δραστηριοποιήθηκε  σχετικά) είτε είναι απούσα, είτε ακκίζεται στις τηλεοπτικές οθόνες και στα υπουργεία, είτε αναλίσκεται στη διεξαγωγή σεμιναρίων παίζοντας το ρόλο του courier ή του delivery ανάμεσα στο Υπουργείο Οικονομικών και τον λογιστικό χώρο, οι λογιστές, που δεν παύουν να είναι πολίτες αυτής της χώρας όχι μόνο νοιώθουν αλλά και είναι πελαγωμένοι. Χιλιοειπωμένα επιχειρήματα όπως «αλλάζουμε τα δεδομένα ετών», «δρομολογούμε τη φορολογική δικαιοσύνη» κ.λπ., κ.λπ., μόνο σε πραγματικές αλλαγές δεν παραπέμπουν. Δεν πρόκειται φυσικά για αλλαγές, αλλά για μεταστάσεις ενός καρκινώματος στο ήδη ταλαιπωρημένο σώμα των λογιστών και των πολιτών γενικότερα. Είμαστε όμως στην πλειονότητά μας, υγιείς και έτσι θέλουμε να παραμείνουμε. 
 
 
 

      ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ

      Δεν είμαστε, ούτε έχουμε σκοπό να γίνουμε  συνένοχοι μιας σιωπηρής συγκατάβασης.

Είναι καιρός να κατανοήσει η κάθε ηγεσία που  δρα σε οποιονδήποτε χώρο, πως είναι  υποχρεωμένη να αίρεται στο ύψος των περιστάσεων και να αποτελεί υπόδειγμα ανιδιοτελούς δράσης και  ευγενούς προσήλωσης στα καθήκοντα  που της ανατέθηκαν και όχι να διαγκωνίζεται σε σκάνδαλα, διασπάθιση χρήματος, προκλητικές συμπεριφορές και εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων. Ξυπνήσαμε και θα σταθούμε στο ύψος μας, σε όποιον χώρο ή σύλλογο ανήκουμε ή όχι. Καταλάβαμε πλέον πως γίναμε «πρόβατα», γιατί αφήσαμε να υπάρχουν πολλοί «λύκοι», που στη δική μας πλάτη παίζουν τα παιχνίδια τους. Θα συναντήσουμε κόσμο, θα αφουγκραστούμε τις ανησυχίες πολλών, θα μάθουμε και από άλλους κλάδους, θα ανταλλάξουμε εμπειρίες. Και πλέον το λογιστικό σώμα θα κάνει αυτό που δεν έκανε ποτέ : Θα κινητοποιηθεί …

      Συμπολίτη επιχειρηματία σε θέλουμε μαζί μας. Σε έχουμε και μας έχεις ανάγκη. Θέλεις - σε πείσμα των καιρών - να σχεδιάσεις, να επενδύσεις, να απασχολήσεις προσωπικό. Αλήθεια, ξέρεις πως ακόμα και  σήμερα (αρχές Μαρτίου 2011) δεν γνωρίζουμε (κανένας δεν γνωρίζει) πώς θα φορολογηθείς; Ξέρεις πως είναι ακόμα άγνωστος ο τρόπος φορολογίας των ανωνύμων εταιρειών και των εταιρειών περιορισμένης ευθύνης; Όχι, δεν μιλάμε για τις φορολογικές δηλώσεις που θα γίνουν του χρόνου, μιλάμε για τις φορολογικές δηλώσεις που θα γίνουν τώρα, σε ένα μήνα, αυτές που αφορούν το έτος 2010. ΝΑΙ συμπολίτη επιχειρηματία, κανείς δεν ξέρει πώς θα φορολογηθούν αυτά τα νομικά πρόσωπα. Αλλά και για τα φυσικά πρόσωπα τα κενά είναι ακόμα πολλά, παρόλο που ψηφίστηκε πριν έντεκα (11) μήνες (Απρίλιος 2010) ο νέος φορολογικός νόμος. Ναι, ίσως κατάλαβες πως πρόκειται για το φορολογικό νόμο 3842/2010, που με φανφάρες και τυμπανοκρουσίες διαφημίστηκε ως αποτέλεσμα «δημόσιας διαβούλευσης». Αυτός ο νόμος θα έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία να περιέχει διατάξεις που δεν θα εφαρμοσθούν ποτέ, μιας και τώρα (Μάρτιος 2011) αλλάζει με άλλο νόμο που θα ισχύσει αναδρομικά κι εμείς οι λογιστές θα κληθούμε να τον εφαρμόσουμε άμεσα, σε ένα (1) μήνα!  

      Κουράστηκες ήδη συμπολίτη επιχειρηματία; Έχουμε κι’ άλλα:

      Πλέον για τη σύνταξη των φορολογικών  δηλώσεων είναι απαραίτητη και μία  μαύρη κουκούλα! Γιατί; Μα πλέον - δεν  τόχεις μάθει; - ο νόμος μας υποχρεώνει να καταρτίζουμε και ειδική έκθεση, στην οποία εμείς οι λογιστές, θα καταγράφουμε ποιους φόρους και εισφορές δεν πλήρωσες!!! 

      Πού είναι η κάθε ηγεσία; Πλέον η  όποια προσφορά της «εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλειποβαρής και υπερτιμολογημένη». 

      ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ  Μισθωτοί, συνταξιούχοι, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, ζητάμε να μας πλαισιώσετε και να συνυπογράψετε το κείμενό μας.

       

      ΖΗΤΑΜΕ  από κάθε λογιστή να συντονιστεί μαζί μας. Να τελειώνουμε με την μιζέρια. Στους μέχρι τώρα αγώνες κάποιοι έβαλαν την ψυχή τους, κάποιοι άλλοι την ψυχολογία τους, κάποιοι λειτούργησαν με ανιδιοτέλεια και κάποιοι άλλοι με προσδοκία μερισμάτων. Θέλουμε μαζί μας μόνο τους πρώτους από αυτούς. Οι τελευταίοι ας πάνε σπίτι τους ή στα σχήματα που καλλιέργησαν την ηττοπάθεια, δηλαδή πάλι σπίτι τους. 

      ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ

      Θα  μάθουμε και να απεργούμε. Θα μάθουμε  και θα βρούμε εναλλακτικούς τρόπους δράσης. Θα βρούμε μεθόδους και θα ιππεύσουμε το κύμα. Θα αντισταθούμε στο να ζούμε και να σκεφτόμαστε σαν γουρούνια και ρουφιάνοι. Δεν μπορούμε άλλωστε να ξεχάσουμε τις διδαχές του Θουκιδίδη : «Τόλμησον φρονείν, το δε σώφρον του ανάνδρου πρόσχημα». 

      Οι  υπογράφοντες

1 ΣΑΝΤΑΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ
2 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
3 ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
4 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
5 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ
6 ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
7 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
8 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
9 ΑΝΔΡΕΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
10 ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
11 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
12 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
13 ΒΑΚΡΙΝΟΣ ΚΩΣΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
14 ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
15 ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
16 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
17 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
18 ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΑΣΗΜΙΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
19 ΒΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
20 ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
21 ΒΟΥΛΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
22 ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
23 ΒΡΕΤΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
24 ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
25 ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
26 ΓΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
27 ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
28 ΓΑΛΙΤΟΥ ΑΝΘΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
29 ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
30 ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
31 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
32 ΓΙΑΚΙΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
33 ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΛΟΓΙΣΤΗΣ
34 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
35 ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
36 ΓΙΑΝΝΟΥΔΟΒΑΡΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
37 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
38 ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
39 ΓΚΛΙΑΝΑ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
40 ΓΚΟΛΙΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
41 ΓΚΟΥΒΕΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
42 ΓΚΡΑΒΑ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
43 ΓΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
44 ΓΟΥΛΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
45 ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
46 ΓΡΙΜΠΑΜΠΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
47 ΔΑΝΑΣ ΚΙΜΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
48 ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
49 ΔΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
50 ΔΑΦΝΟΥΛΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
51 ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
52 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
53 ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
54 ΔΟΪΡΑΝΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
55 ΔΟΛΕΝΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
56 ΔΟΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
57 ΔΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
58 ΕΓΓΛΕΖΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
59 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
60 ΕΞΑΡΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
61 ΖΑΜΠΑΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
62 ΖΑΦΕΙΡΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
63 ΖΕΡΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
64 ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
65 ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
66 ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
67 ΖΩΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
68 ΗΛΙΑΚΙΔΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
69 ΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
70 ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
71 ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΖΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
72 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
73 ΚΑΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
74 ΚΑΛΛΙΤΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
75 ΚΑΛΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
76 ΚΑΛΦΑΔΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
77 ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
78 ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
79 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
80 ΚΑΠΟΓΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
81 ΚΑΠΠΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
82 ΚΑΡΑΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
83 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
84 ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
85 ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
86 ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
87 ΚΑΡΜΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
88 ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
89 ΚΑΡΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
90 ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
91 ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
92 ΚΑΦΙΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
93 ΚΑΧΡΙΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
94 ΚΟΖΑΡΙΔΟΥ ΡΑΛΛΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
95 ΚΟΝΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
96 ΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
97 ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
98 ΚΟΝΤΩΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
99 ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
100 ΚΟΤΖΙΑΓΚΙΑΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
101 ΚΟΥΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
102 ΚΟΥΡΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
103 ΚΟΥΡΣΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
104 ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΘΕΟΔΟΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
105 ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
106 ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΘΩΜΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
107 ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
108 ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
109 ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
110 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΟΛΓΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
111 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
112 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
113 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
114 ΚΩΣΤΑΖΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
115 ΚΩΤΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
116 ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
117 ΚΩΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
118 ΛΑΧΑΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
119 ΛΕΣΚΑ ΑΛΜΠΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
120 ΛΟΪΖΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
121 ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
122 ΛΟΧΑΪΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
123 ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
124 ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΝΤΙΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
125 ΜΑΜΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
126 ΜΑΝΔΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
127 ΜΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
128 ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
129 ΜΑΝΩΛΕΛΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
130 ΜΑΝΩΛΕΛΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
131 ΜΑΡΓΙΟΛΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
132 ΜΑΡΣΕΛΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
133 ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
134 ΜΑΥΡΟΣΚΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
135 ΜΕΛΑΔΙΝΗΣ ΣΑΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
136 ΜΕΣΣΗΝΗ ΒΑΣΩ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
137 ΜΗΛΕΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
138 ΜΗΛΙΩΝΗ ΑΝΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
139 ΜΗΤΑΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
140 ΜΙΞΙΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
141 ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
142 ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
143 ΜΟΥΣΕΛΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
144 ΜΠΑΖΙΝΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
145 ΜΠΑΪΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
146 ΜΠΑΪΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
147 ΜΠΑΚΑΛΗ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
148 ΜΠΑΜΙΧΑ ΓΙΩΤΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
149 ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΑΡΓΥΡΩ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
150 ΜΠΑΤΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
151 ΜΠΑΤΑΚΗΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
152 ΜΠΑΤΗ ΙΣΙΔΩΡΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
153 ΜΠΛΙΟΥΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
154 ΜΠΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
155 ΜΠΟΥΡΑ ΒΙΚΥ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
156 ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
157 ΜΠΟΥΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
158 ΝΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
159 ΝΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
160 ΝΑΣΗ ΣΟΦΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
161 ΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
162 ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
163 ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
164 ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
165 ΝΟΥΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
166 ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
167 ΝΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
168 ΞΕΝΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
169 ΞΕΝΙΟΥ ΡΑΝΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
170 ΞΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
171 ΞΥΡΟΥΧΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
172 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
173 ΟΡΦΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
174 ΠΑΓΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
175 ΠΑΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
176 ΠΑΝΟΛΙΑΣΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
177 ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑΝΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
178 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
179 ΠΑΠΑΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ  ΦΙΛΩΤΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
180 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
181 ΠΑΠΑΗΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
182 ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
183 ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
184 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
185 ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
186 ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
187 ΠΑΤΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
188 ΠΑΤΡΩΝΑ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
189 ΠΕΤΡΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
190 ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
191 ΠΕΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
192 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
193 ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
194 ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
195 ΠΟΥΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
196 ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
197 ΡΕΜΠΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
198 ΡΟΥΣ ΝΤΟΡΙΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
199 ΡΟΥΣΣΟΥ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
200 ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
201 ΣΑΡΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
202 ΣΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
203 ΣΙΑΚΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
204 ΣΙΔΗΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
205 ΣΙΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
206 ΣΙΩΚΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
207 ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
208 ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
209 ΣΟΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
210 ΣΠΑΝΟΥ ΦΑΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
211 ΣΤΑΘΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
212 ΣΤΑΜΑΤΗ ΦΡΟΣΩ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
213 ΣΤΑΜΟΥ ΕΛΕΝΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
214 ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
215 ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
216 ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
217 ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
218 ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
219 ΣΤΟΪΚΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
220 ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
221 ΣΤΥΛΙΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
222 ΣΥΒΡΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
223 ΣΥΡΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
224 ΣΥΡΓΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
225 ΣΩΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
226 ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
227 ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
228 ΤΖΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
229 ΤΖΑΝΗ ΛΙΤΣΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
230 ΤΖΗΜΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
231 ΤΖΙΑΦΕΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
232 ΤΖΙΕΡΑΚΗ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
233 ΤΖΙΡΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
234 ΤΖΩΡΤΖΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
235 ΤΟΤΙΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
236 ΤΟΥΜΑΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
237 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
238 ΤΣΑΒΑΛΙΑΡΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
239 ΤΣΑΓΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
240 ΤΣΑΚΟΥΜΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
241 ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
242 ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
243 ΤΣΑΤΣΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
244 ΤΣΙΚΝΙΤΖΙΔΗ ΙΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
245 ΤΣΟΥΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
246 ΤΣΟΥΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
247 ΦΑΝΤΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
248 ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
249 ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
250 ΦΙΤΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
251 ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
252 ΧΑΛΙΩΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
253 ΧΑΡΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
254 ΧΑΣΟΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
255 ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
256 ΧΑΤΖΗ ΑΓΟΡΟΥΛΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
257 ΧΑΤΖΗ ΕΥΘΥΜΙΑ-ΘΕΜΙΔΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
258 ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
259 ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
260 ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
261 ΧΑΤΖΗΛΑΔΑ ΚΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
262 ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
263 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
264 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
265 ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης