Σωληνουργεία Κορίνθου: Εξασφάλισε νέο μεγάλο έργο υποθαλάσσιου αγωγού στην Ανατολική Μεσόγειο

Σωληνουργεία Κορίνθου: Εξασφάλισε νέο μεγάλο έργο υποθαλάσσιου αγωγού στην Ανατολική Μεσόγειο

Η νέα σύμβαση αφορά περίπου 50 χιλιόμετρα σωλήνων χάλυβα LSAW - Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θίσβη Βοιωτίας εντός του 2021

swlinoyrgeia_korinthoy
Συμφωνία για την κατασκευή και προμήθεια σωλήνων χάλυβα με την Israel Natural Gas Lines (INGL) υπέγραψε η Σωληνουργεία Κορίνθου, για το υποθαλάσσιο τμήμα ενός νέου αγωγού φυσικού αερίου υψηλής πίεσης μεταξύ των πόλεων Ashdod και Ashkelon.

Η Chevron, μετά την εξαγορά της Noble Energy και ως διαχειριστής των υποθαλάσσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου Leviathan και Tamar, συμφώνησε με την INGL για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο αυτό σύστημα αγωγών, επιπλέον της επέκτασης και των άλλων υπαρχουσών γραμμών διανομής αερίου, θα επιτρέψει στη Chevron και τους συνεργάτες της να μεταφέρουν έως και 7 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου ετησίως στην Αίγυπτο.

Η νέα σύμβαση αφορά περίπου 50 χιλιόμετρα σωλήνων χάλυβα LSAW εξωτερικής διαμέτρου 36 ιντσών και περιλαμβάνει αντιδιαβρωτική επένδυση και επένδυση τσιμέντου. Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σωληνουργεία Κορίνθου στη Θίσβη Βοιωτίας εντός του 2021. Η εγκατάσταση του αγωγού έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2022.

Ειδήσεις σήμερα:

Στις αίθουσες με το δεύτερο self-test μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Λύκεια

Πελώνη: Νωρίτερα στην Ελλάδα 1,2 εκατ. εμβόλια μετά τη συμφωνία της ΕΕ με την Pfizer

Από Δευτέρα τα self test στα φαρμακεία: Ποιους εργαζομένους αφορά - Πώς θα δηλώνονται τα αποτελέσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης