Μειωμένα ενοίκια - Χρήστος Σταϊκούρας: «Ραβασάκια» της ΑΑΔΕ σε ιδιοκτήτες για τις ανείσπρακτες αποζημιώσεις

Μειωμένα ενοίκια - Χρήστος Σταϊκούρας: «Ραβασάκια» της ΑΑΔΕ σε ιδιοκτήτες για τις ανείσπρακτες αποζημιώσεις

Ειδοποιητήρια μέσω Taxisnet σε απλήρωτους ιδιοκτήτες ακινήτων στέλνει η ΑΑΔΕ - Σήμερα ή τη Δευτέρα θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις για τα «κουρέματα» ενοικίου μηνός Ιανουαρίου όπως επίσης και οι ενισχύσεις στο πλαίσιο της 6ης φάσης της επιστρεπτέας προκαταβολής και υπόλοιπα της 5ης

staikouras_ypoik
Ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν έχουν λάβει τις αποζημιώσεις τους για το γεγονός ότι υπέστησαν «κούρεμα» ενοικίου θα στείλει εντός της ημέρας η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Στόχος, να διορθωθούν λάθη και παραλείψεις που έχουν γίνει με αποτέλεσμα να μην έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα στους δικαιούχους τα ποσά των αποζημιώσεων.

Στην ενεργοποίηση της διαδικασίας αποστολής των ειδοποιητηρίων -θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω Taxisnet – αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις 6».

Παράλληλα, ο Χρήστος Σταϊκούρας τόνισε ότι σήμερα ή την Δευτέρα θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι αποζημιώσεις για τα «κουρέματα» ενοικίου μηνός Ιανουαρίου όπως επίσης και οι ενισχύσεις στο πλαίσιο της 6ης φάσης της επιστρεπτέας προκαταβολής.

«Προσπαθούμε να καλύψουμε τις όποιες ατέλειες έχουν υπάρξει και εμφανιστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σε κάποιες περιπτώσεις δεν υπάρχει IBAN για να πιστωθούν τα χρήματα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός. 

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ - Από το 13ο λεπτό η πληροφόρηση για τα ειδοποιητήρια και τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα: 

Μικρός Ζαχαρίας: Πάλεψε γενναία, αλλά δεν τα κατάφερε

Καιρός: Πολλές βροχές το Σάββατο - Μεγάλες διαφορές σε Κρήτη, βόρεια Ελλάδα το Σαββατοκύριακο

Τροχαίο στη Βουλή: Το βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης