Διαδικτυακό φόρουμ: Επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Νιγηρία

Διαδικτυακό φόρουμ: Επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Νιγηρία

Την ερχόμενη Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 15:00 η ημερίδα - Διοργανωτής το Ελληνο-Νιγηριανό Επιμελητήριο (GNCCT) υπό της αιγίδα του ΣΕΒ και του ΕΒΕΑ - Χορηγός επικοινωνίας το Πρώτο Θέμα

gncct
Μάθετε ποιες είναι σήμερα οι μεγαλύτερες επιχειρηματικές προκλήσεις για την Ελληνική επιχειρηματική κοινότητα στην Νιγηρία, τη μεγαλύτερη οικονομία της Αφρικής.

Το Ελληνο-Νιγηριανό Επιμελητήριο (GNCCT) διοργανώνει για το θέμα αυτό την ερχόμενη Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 15:00, διαδικτυακή ημερίδα. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://alternativemedia.gr/gncct/

Στην ημερίδα κορυφαίοι θεσμικοί εκπρόσωποι και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και τη Νιγηρία θα παρουσιάσουν τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα, καθώς και τους τομείς της οικονομίας στη Νιγηρία, που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις Ελληνικές επιχειρήσεις.

Στην ημερίδα που τελεί υπό της αιγίδα του ΣΕΒ και του ΕΒΕΑ, ομιλητές θα είναι μεταξύ άλλων ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία Κώστας Φραγκογιάννης, ο Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας της Νιγηρίας Otunba Niyi Adebayo, ο Managing Partner του Ομίλου Λεβέντη Χάρης Δαυίδ και ο Πρόεδρος του Ελληνο-Νιγηριανού Επιμελητηρίου Μιχάλης Οικονομάκης.

Επίσης συμμετέχουν με παρεμβάσεις τους ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου της Νιγηρίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της "Bank of Industry" της Νιγηρίας, η επικεφαλής του Nigerian Investment Promotion Commission και ο Πρόεδρος της KPMG Africa.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Πρώτο Θέμα, το οποίο θα αναμεταδώσει την ημερίδα.
webinar1
webinar2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης