Νέα ανανεωμένη εικόνα και βήματα προς το μέλλον για έναν ΚΡΗΤΙΚΟ που εμπιστευόμαστε από το 1948

Νέα ανανεωμένη εικόνα και βήματα προς το μέλλον για έναν ΚΡΗΤΙΚΟ που εμπιστευόμαστε από το 1948

ΚΡΗΤΙΚΟΣ: Από μικρό παντοπωλείο στην Αίγινα στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα Supermarket στην Ελλάδα

kritikos
Sponsored Content

Όλα ξεκίνησαν το 1948… όταν ο Ανδρέας Κρητικός ίδρυσε το πρώτο του παντοπωλείο στην Αίγινα. Οι ανάγκες του τόπου και των ανθρώπων και η επιθυμία του να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, τον οδήγησαν σύντομα στη δημιουργία και άλλων καταστημάτων στην περιοχή. Το 1983, τα παιδιά του, Νεκτάριος, Άγγελος, και Δημήτρης Κρητικός, ανοίγουν το πρώτο μεγάλο κατάστημα στο νησί. Το 1996 ιδρύουν την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ που από το 2000 ξεκινά να επεκτείνεται σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας.

Σήμερα…

H ΚΡΗΤΙΚΟΣ δραστηριοποιείται σε 25 νομούς της χώρας, ενώ αριθμεί πάνω από 300 καταστήματα, 5 κέντρα διανομής και περισσότερους από 2000 εργαζόμενους, ενώ παρέχει και ένα ευέλικτο μοντέλο συνεργασίας Franchise με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα.

2021-2022 : η ΚΡΗΤΙΚΟΣ συνεχίζει την ανάπτυξή της με σκοπό να φτάσει σε περισσότερες γειτονιές της Ελλάδας .

Νέα Εταιρική εικόνα καταστημάτων


Εφαρμόζει τη νέα εταιρική ταυτότητα, η οποία εμπνέεται από τη σπείρα, κεντρικό στοιχείο του λογοτύπου, αλλά και από τα παραδοσιακά μοτίβα στις συσκευασίες και τον διάκοσμο των παραδοσιακών παντοπωλείων δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη της μαναβικής ως τη φρουταγορά της γειτονιάς. Με αυτόν τον τρόπο, εκφράζονται οι βασικές αξίες της ΚΡΗΤΙΚΟΣ: η αυθεντικότητα, η ποιότητα, η οικονομία, η εμπιστοσύνη, η προσωπική φροντίδα και εξυπηρέτηση.

Προϊόντα Ιδιωτικής ετικέτας

Επαναλανσάρει τη σειρά ιδιωτικής ετικέτας «Επιλογή μου» που αφορά δεκάδες κατηγορίες προϊόντων για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών κάθε νοικοκυριού, σε συνεργασία με τους καλύτερους παραγωγούς της Ελλάδας, με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές πιστοποίησης και ασφάλειας και με την τέλεια σχέση ποιότητας-τιμής.

Διαφοροποίηση, αυθεντικότητα-συσχέτιση με τοπική κοινωνία και σύνδεση με τοπικούς παραγωγούς

Παρουσιάζει τη σειρά «Θησαυροί της Ελλάδας», που βρίσκεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων και περιλαμβάνει αυθεντικά τοπικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που επιλέγονται με ιδιαίτερη φροντίδα από όλη τη χώρα και φέρουν το όνομα και το επώνυμο των ανθρώπων που τα δημιούργησαν ισχυροποιούν την εικόνα της αυθεντικότητας και δίνουν έμφαση σε κατηγορίες με συναισθηματική αξία για τον Έλληνα καταναλωτή, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τον Έλληνα παραγωγό. Πρόκειται, για γευστικούς και διατροφικούς θησαυρούς του τόπου μας που συλλέγονται από όλη την Ελλάδα.

Καινοτόμες πρωτοβουλίες και δράσεις

Αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού της καταστήματος, λανσάροντας το νέο ΚΡΗΤΙΚΟΣ e-shop: www.kritikos-sm.gr, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και με στόχο την άμεση ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής. Μέσω του e-shop οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα και μοναδικές προσφορές, παραλαμβάνοντας τα ψώνια τους τη μέρα και την ώρα που επιθυμούν. Παράλληλα, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ έχει προχωρήσει σε συνεργασία με την πλατφόρμα OnLine παραγγελιών ΒΟΧ της Cosmote.

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ κάνοντας πράξη το όραμά της…

να είναι Κάθε μέρα διπλά στους πελάτες, στους εργαζόμενους και στις τοπικές κοινωνίες, έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον φροντίδας για όλους και συνεχίζει την ανάπτυξή της με σκοπό να φτάσει σε περισσότερες γειτονιές της Ελλάδας.

Μεγαλώνει για να έχει την αξιοπιστία, τη δύναμη και τις διαδικασίες μιας μεγάλης αλυσίδας, αλλά παραμένει πάντα πιστή στην ανθρώπινη, φιλική εξυπηρέτηση ενός μικρού παντοπωλείου, με προσωπική έγνοια για τη γειτονιά και για κάθε πελάτη ξεχωριστά.


Η νέα ανανεωμένη εικόνα των καταστημάτων ξεκίνησε να εφαρμόζεται πιλοτικά σε καταστήματα της αλυσίδας στην Αττική και συγκεκριμένα στα καταστήματα της Γλυφάδας και της Καλλιθέας, ενώ σε διάστημα 15 μηνών θα εφαρμοστεί στο σύνολο των καταστημάτων της αλυσίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης