Γιάννης Ρέτσος στο podcast του ΘΕΜΑ 104,6: Σκοτεινοί οι μήνες που έρχονται για τον τουρισμό

Γιάννης Ρέτσος στο podcast του ΘΕΜΑ 104,6: Σκοτεινοί οι μήνες που έρχονται για τον τουρισμό

Σταδιακή ανάκαμψη από το δεύτερο εξάμηνο του ‘21 - «Οι μήνες που έρχονται φαντάζουν σαν αιωνιότητα» δηλώνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και επισημαίνει την ανάγκη επιχειρήσεις και εργαζόμενοι να στηριχθούν από την Πολιτεία

retsos
Στο ερώτημα «μετά την πανδημία τι», όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το σημαντικό ραντεβού για τον ελληνικό τουρισμό πηγαίνει για το 2022.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ, Γιάννη Ρέτσο, ο οποίος μίλησε στο podcast του «ΘΕΜΑ 104,6», οι μήνες που έρχονται «είναι σκοτεινοί, φαντάζουν σαν αιωνιότητα». «Θα πρέπει να ξεχάσουμε την τουριστική κίνηση για το πρώτο τρίμηνο του 2021, ίσως και για το πρώτο εξάμηνο» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Με τον ερχομό των εμβολίων από το 2ο εξάμηνο θα έχουμε ανάκαμψη και το 2022 ισχυρή ανάκαμψη».

Μέχρι τότε, όμως, επισημαίνει πως Πολιτεία, επιχειρήσεις και εργαζόμενοι θα πρέπει να συνεργαστούν για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, ώστε ο τουρισμός να συνδυαστεί με τον πρωτογενή τομέα, τον πολιτισμό και νέες υπηρεσίες με στόχο τη συνολική ανάπτυξη της χώρας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης