
Μπράβο στην ΝΔ, μπράβο στον Κυριάκο και στον υπουργό υγείας... Μας ΕΣΩΣΑΝ... Αριστοι όνομα και πράγμα... Ότι καλύτερο έχει η Ελλάδα... Χίλια μπράβο... Τα έκαναν και τα κάνουν όλα τέλεια αλλά μερικές κακές συμπεριφορές μας δημιουργησαν πρόβλημα το οποίο όμως και αυτό το αντιμετωπίζουν τέλεια... Υγ: μπράβο και στους γιατρούς... Να βγούμε στα μπαλκόνια να τους χειροκροτεισουμε όλους... Υγ: δεν βρίζω, να περάσει παρακαλώ πολύ ΠΘ
Χχαχαχαχα, θέλατε 800 ευρώ; Χχαχαχαχαχ. Ρε νδούλικα, έπρεπε να κάνετε πρόσθεση και αυτά που δώσατε μέχρι τώρα, να λέτε ''σας δίνουμε συνολικά 1500 ευρώ'' . Θα ακούγεται πιο πιασάρικο.
Να μη γράφετε για μακροχρόνια ανέργους από τη στιγμή που κανείς πραγματικά μακροχρόνια άνεργος έλαβε ποτέ ή λαμβάνει σέντι. Αρκετά με το σανό.
Ετσι ακριβως αρκετα με το λεξιπαιγνιο,εχω 123μηνες με θεωρημενο δελτιο καθε τριμηνο απο το 2012,ποτε μα ποτε σεντς αιντε λοιπον απατεωνες.
...όσοι κατέστησαν μακροχρόνια άνεργοι πριν τον Μάρτιο. Αφορά χιλιάδες άεργους Ψηφοφόρους που στην Κάλπη θα στηρίξουν "ανάλογα" το κόμμα της Ν.Δ. που εφαρμόζει Πολιτική διακρίσεων όχι μόνο στην Εργασία, αλλά ακόμα και στην Ανεργία!
Να μου ζήσεις Κυριάκο..... Θέλω κλείσιμο τα πάντα μέχρι το καλοκαίρι. Μια εβδομάδα πρώτου κλείσεις την Ελλάδα ηγα κόλλησα δύο ενσυμα σε φίλο που έχει καφέ. Και τσακ μάσα καλά τώρα και 800 στην τσέπη. Play station ολη μέρα και σουβλακια
δηλαδη πληρωνει εργοδοτης πρωτη εβδομαδα οκ αλλα μετα.. το λοκνταουν θα παει ως 15/20 δεκ σιγουρα κε το κρατος θα δωσει λεφτ τελη δεκ. Ως τοτε... τι
Κοινωφελούς εργασίας τρέξατε μέσα σε ένα χρόνο! Και μόνο για 36000 άτομα. Και στις μεγάλες πόλεις με τον τεράστιο αριθμό ανέργων, άνθρωποι με 45+ μήνες ανεργίας δεν μπόρεσαν να ενταχθούν στο κοινωφελές γιατί οι θέσεις είναι ελάχιστες. Και τώρα για 2η φορά αγνοείτε παντελώς τους μακροχρόνια ανέργους που δεν παίρνουν κανένα επίδομα από πουθενά και που έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ από την αγορά εργασίας, ιδιαίτερα όσοι είναι πάνω από 40 ετών! Και υπουργός σας έχει χαρακτηρίσει τον Απρίλιο όσους έχουν πάνω από 30 μήνες ως ανθρώπους που εργάζονται μαύρα και δεν το δηλώνουν ! Αυτή είναι η κοινωνική πολιτική? Να στηρίζονται οι άνεργοι από φίλους και συγγενείς? Για ποιόν πληρώνονται τότε οι φόροι και οι εισφορές αλληλεγγύης? Μόνο για όσους έγιναν μακροχρόνια άνεργοι επί της κυβερνήσεώς σας? Είστε κυβέρνηση μόνο για αυτούς? Και μη νομίζετε πως δίνω εύσημα στους προηγούμενους από εσάς. Κανένα εύσημο δεν δίνω σε κανέναν σας.
Αγαπητέ/ή Είμαι 44, έτη άνεργος, όλον αυτόν τον καιρό μόνον 1 πρόγραμμα με ελάχιστες θέσεις, απευθυνόταν στην ηλικιακή βάση 35 - 55. Ο ΟΑΕΔ είναι σκέτη ντροπή!
αντιμετωπίζονται ως μη έχοντες ανάγκης ενισχύσεως. Καταπατείται η αρχή της ισότητας. Και οι άνεργοι με πάνω από 24 μήνες ανεργίας στερούνται του δικαιώματος εύρεσης εργασίας λόγω Lockdown, όχι μόνο όσοι έχουν ανεργία μέχρι 24 μήνες. ΄Όλοι οι μακροχρόνια άνεργοι που δεν ενισχύθηκαν καθόλου ούτε στο προηγούμενο ατελείωτο Lockdown πρέπει να πάρουν τώρα 800 ευρώ προκειμένου να αντιμετωπίζονται ΙΣΟΤΙΜΑ από την ελληνική πολιτεία.
Παίρνουν επίδομα μόνο οι... επιδοτούμενοι άνεργοι καινοι μακροχρόνια άνεργοι. Εκείνοι που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και δεν επιδοτούνται επειδή απολύθηκαν πριν συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων για την επιδότηση; Ούτε επίδομα ούτε βοήθημα. Πώς θα ζήσουμε;
Ρώτα για το τρίμηνο βοήθημα για αρχή,αν έχεις 60 ένσημα,ώστε να κάνεις την αίτηση αμέσως και να μην χάνεις μέρες.