Αegean: Θα «κάψει» συνολικά 160 εκατ. ευρώ σε μετρητά στο 9μηνο

Αegean: Θα «κάψει» συνολικά 160 εκατ. ευρώ σε μετρητά στο 9μηνο

Τι ανέφερε στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές η διοίκηση της εταιρείας - Άνω των 50 εκατ. ευρώ οι ανάγκες για το τρέχον τρίμηνο

Aegean-GEROGIANNIS-VASILAKIS
5031310
Μείον 160 εκατ. ευρώ σε μετρητά θα είναι ο ‘’λογαριασμός’’ του κορωνοϊού για την Aegean το 9μηνο του 2020 που περιλαμβάνει και το πολύ δυνατό γ’ τρίμηνο του έτους, το οποίο διέψευσε τις προσδοκίες για αύξηση της ζήτησης λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων εντός κι εκτός Ελλάδος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πρίν από λίγο στην τηλεδιάσκεψη των αναλυτών η διοίκηση του ομίλου, ο πρόεδρος κ. Ευτύχης Βασιλάκης και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Δημήτρης Γερογιάννης, στο πρώτο εξάμηνο η Aegean “έκαψε’’ μετρητά αξίας 110 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 65 εκατ. ευρώ στο β’ τρίμηνο του έτους, ενώ οι ανάγκες για το τρέχον τρίμηνο αντιστοιχούν σε επιπλέον 50 εκατ. ευρώ.

O κ. Βασιλάκης εκτίμησε ότι το γ’ τρίμηνο της φετινής, πολύ δύσκολης χρονιάς, θα είναι κοντά στα 2 εκατ. πελάτες και κοντά στο 50% όσον αφορά τον αριθμό των πτήσεων, ενώ στα 25- 30 εκατ. ευρώ θα είναι τα αρνητικά αποτελέσματα για την περίοδο αυτή. «Δεν είναι καθόλου ικανοποιητικό το γ’ τρίμηνο- που είναι παραδοσιακά και το πιο δυνατό λόγω της εποχικότητας του ελληνικού τουρισμού- με αυτά τα νούμερα».

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο Newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εμβόλιο γρίπης: Ξεκίνησε σήμερα η ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Την έχασε η Εκκλησία, την κέρδισε το... πορνό: Η bisexual πάστορας που έγινε στρίπερ!
 
Κορωνοϊός: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης στο κρουαζιερόπλοιο με τα κρούσματα - Πότε φτάνει Πειραιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης