AAΔΕ: Αγνοήστε οφειλές που βλέπετε στο Τaxisnet εάν έχετε πληρώσει

AAΔΕ: Αγνοήστε οφειλές που βλέπετε στο Τaxisnet εάν έχετε πληρώσει

Η ΑΑΔΕ ενημερώνει με e-mail τους φορολογούμενους, οι οποίοι έχουν πληρώσει τις οφειλές τους στην Εφορία, αλλά αυτές εμφανίζονται ανεξόφλητες στον προσωπικό τους λογαριασμό στο σύστημα στο taxis

1-19
Στην αποστολή e-mail σε όλους τους φορολογουμένους, οι οποίοι έχουν πληρώσει τις οφειλές τους στην Εφορία, αλλά αυτές εμφανίζονται ανεξόφλητες στον προσωπικό τους λογαριασμό στο σύστημα, προχώρησε η Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Πρόκειται για ποσά, η καταβολή των οποίων επιβεβαιώνεται στα Στοιχεία Πληρωμής της Προσωποποιημένης Πληροφόρησης, στο myTAXISNET, αλλά εμφανίζονται ως εκκρεμείς οφειλές, είτε στα Στοιχεία Οφειλών εκτός Ρύθμισης, είτε στα Στοιχεία Ρύθμισης. Ο λόγος είναι, διότι εκκρεμεί η ολοκλήρωση της καταγραφής των ιδιοκτητών ακινήτων, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα όσων πρέπει να τύχουν των ευεργετημάτων σε περίπτωση, που λαμβάνουν μειωμένο κατά 40% ενοίκιο, λόγω κορωνοϊού. Γι΄ αυτό και έχει ζητηθεί η δήλωση και επικαιροποίηση μισθωτηρίων ηλεκτρονικά και η σχετική δήλωση Covid.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney

Ειδήσεις σήμερα:


«Καμπάνα» έως €50.000 και «λουκέτο» 1,5 μήνα για όσους παραβιάζουν τους κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊό

Χρηματιστήριο Αθηνών: Άνοιγμα με οριακή πτώση

Αποχή λογιστών-φοροτεχνικών: «Τσουνάμι» υποχρεώσεων, ζητούν παράταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης