Από Δευτέρα και σταδιακά ανοίγουν και οι μεγάλες εμπορικές αλυσίδες

Από Δευτέρα και σταδιακά ανοίγουν και οι μεγάλες εμπορικές αλυσίδες

Με αρχή από τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα κομμωτήρια έως τις 11 του μήνα θα έχουν ανοίξει οι μεγάλες αλυσίδες, πλην των εμπορικών κέντρων

4888359
Σε κανονικούς ρυθμούς θα αρχίσει να μπαίνει η αγορά από την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Μαϊου, με τη λειτουργία των καταστημάτων που θα γίνει σταδιακά. Τα μικρά εμπορικά καταστήματα - λιανεμπόριο και καταστήματα ειδών προσωπικής υγιεινής και τα κομμωτήρια θα ανοίξουν τη Δευτέρα και κάθε μία από τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας θα ανεβάζει ρολά μια κατηγορία καταστημάτων, ώστε έως τις 11 του μήνα να έχουν ανοίξει όλα, και οι μεγάλες αλυσίδες όπως τα Public, ο Κωτσόβολος, η Media Markt, ο Γερμανός. Ωστόσο, δεν θα ανοίξουν σ' αυτό το διάστημα τα εμπορικά κέντρα, πράγμα που θα γίνει σε επόμενο στάδιο της άρσης των περιορισμών, λόγω της πανδημίας.
Τα καταστήματα θα επαναλειτουργήσουν με την υποχρέωση να τηρούνται συγκεκριμένοι όροι για να αποφεύγεται ο συνωστισμός, ενώ η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική, όπως είπε νωρίτερα σήμερα, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη γραφειοκρατία ετών - Ηλεκτρονικά πλέον η ασφαλιστική ενημερότητα 1.500.000 μη μισθωτών

Πέντε συν μία μέρες για την επιστροφή στην κανονικότητα
Η FAZ αποθεώνει Τσιόδρα και κυβέρνηση: «Ένας γιατρός για όλους τους Έλληνες»  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης