Αποκλειστικά στο protothema.gr teaser από τη νέα ταινία του Spider Man

Βγαίνει σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες

O νεαρός Spider-Man, ο υπερήρωας της διπλανής πόρτας στο καινούργιο κεφάλαιο της σειράς με τίτλο: «Spider Man: Μακριά από τον τόπο του» καλείται να αντικρούσει νέες απειλές σε έναν κόσμο που έχει αλλάξει για πάντα. Η ταινία διευρύνει το σύμπαν του Spider-Man, βγάζοντας τον Peter Parker από τη γειτονιά του, το Κουινς της Νέας Υόρκης, και ταξιδεύοντάς τον σε όλη την Ευρώπη, κατά τη διάρκεια των διακοπών του, που θα εξελιχθούν στη μεγαλύτερη πρόκληση και την πιο επική περιπέτεια που έχει ζήσει μέχρι τώρα.

To protothema.gr εξασφάλισε αποκλειστικά teaser από τη νέα ταινία που θα κάνει πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους



Η υπόθεση 
O Peter Parker αποφασίζει να ακολουθήσει τους φίλους του Ned, MJ και την υπόλοιπη παρέα σε διακοπές στην Ευρώπη. Αν και τα σχέδια του Πίτερ είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπερηρωικές του ενασχολήσεις, όλα θα ανατραπούν, όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Nick Fury. Mαζί θα ξεσκεπάσουν τις μυστήριες επιθέσεις περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζον Βατς
Ηθοποιοί: Ζεντάγια, Τομ Χόλαντ, Τζον Φαβρό, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζέικ Τζίλενχαλ, Κόμπι Σμόλντερς, Μαρίζα Τομέι, Μάικλ Κίτον, Λάουρα Χάρριερ
Διάρκεια: 105 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr