Δημήτρης Παπαδημητρίου: Διαδικτυακή συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως

Δημήτρης Παπαδημητρίου: Διαδικτυακή συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως

Την Μεγάλη Πέμπτη στις 8 το βράδυ

Παπαδημητριου_Δαβακη
Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου δίνει το «παρών» στη μεγαλύτερη διαδικτυακή συναυλία προσφοράς που οργανώνει η Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου 2020, στις 10 το βράδυ, ο γνωστός Έλληνας δημιουργός, θα παρουσιάσει ζωντανά, μέσω διαδικτύου, μια συναυλία για πιάνο και φωνή η οποία θα περιλαμβάνει κάποια από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της μουσικής διαδρομής του, τα οποία ερμηνεύει η Βερόνικα Δαβάκη.

Πρόκειται για μία διοργάνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως, το οποίο αποτελεί το σημείο αναφοράς για τον κορωνοϊό σε ολόκληρη την περιφέρεια. Την παραγωγή και τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης ο οποίος και θα την παρουσιάσει. 
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια μετάδοσης της συναυλίας,  πολίτες και επιχειρήσεις -στο βαθμό που ο καθένας και η καθεμία μπορούν να προσφέρουν- θα έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν την ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως, με καταθέσεις  μέσω του  ειδικού λογαριασμού του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου, ο οποίος θα το αποδώσει με φαρμακοΐατρικό εξοπλισμό, που είναι απαραίτητος και αναγκαίος στις ημέρες της πανδημίας. Αφού η έμπρακτη αλληλεγγύη είναι πολύτιμη.
  
Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Μ.Θ.: https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/ και από άλλες μεγάλες ιστοσελίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς της περιφέρειας.

Η συμμετοχή του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, αλλά και όλων των συνεργατών του στη διοργάνωση αυτή, γίνεται αφιλοκερδώς! Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης που πάντα χαρακτήριζαν το έργο, την πορεία και την προσωπικότητά του.
Η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ευχαριστεί θερμά τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη για την προσφορά του, και του απονέμει τίτλο τιμής.

Διαβάστε σήμερα:

Νέο Μουσείο Αιγύπτου: Συνεχίζονται  πυρετωδώς οι εργασίες παρά την απειλή του κορωνοϊού

Πρόγραμμα χρηατοδότησης ταινιών animation από το υπουργείο Πολιτισμού

Κορωνοϊός: Αυτοί ειναι οι διάσημοι που ενισχύουν τον αγώνα κατά  της πανδημίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης