Βρετανικό Μουσείο: Κλειστό από την Τετάρτη λόγω κορωνοϊού

Βρετανικό Μουσείο: Κλειστό από την Τετάρτη λόγω κορωνοϊού

«Δεν γνωρίζουμε πότε θα μπορούμε να ανοίξουμε και πάλι» δηλώνει ο διευθυντής του

Βρετανικο_Μουσειο

 Λουκέτο μπαίνει από αύριο, Τετάρτη και στο Βρετανικό Μουσείο. Φαίνεται πως η επιλογή του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον να μην κλείσει τους χώρους όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος δεν πείθει πλέον ούτε τους ίδιους τους συμπολίτες του οι οποίοι σπεύδουν να πάρουν δραστικά μέτρα κατά μόνας.

Έτσι λοιπόν η διεύθυνση του Βρετανικού Μουσείου, το οποίο προσελκύει καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες, πήρε την απόφαση να κατεβάσει ρολά μέχρι νεωτέρας προκειμένου να προφυλάξει τόσο τους επισκέπτες όσο και τους εργαζόμενους από τον κορωνοϊό που παρουσιάζει ταχύτατη εξέλιξη και έχει ήδη κοστίσει τη ζωή 69 ανθρώπων.

 «Πήραμε την απόφαση αυτή με βαριά καρδιά, αλλά απόλυτη προτεραιότητα για μας αποτελεί η υγεία και η ασφάλεια προσωπικού και επισκεπτών» αναφέρει με νόημα ο διευθυντής του μουσείου Χάρτγουικ Φίσερ και προσθέτει :«Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα μπορούμε να ανοίξουμε και πάλι, αλλά ελπίζουμε να μπορούμε να έχουμε νεότερα σύντομα. Το μουσείο παραμένει προσβάσιμο μέσω των ψηφιακών καναλιών. Θα τα ενημερώνουμε και θα προσθέτουμε περιεχόμενο καθ’ όλη την περίοδο που παραμένουμε κλειστά, ώστε να επιτρέπουμε στους επισκέπτες να παραμένουν σε επαφή»

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης