Η Θεοδοσία Τσάτσου βάζει φωτιά στη σκηνή του «Half Note»

Η Θεοδοσία Τσάτσου βάζει φωτιά στη σκηνή του «Half Note»

Θα πραγματοποιήσει τρεις ζωντανές εμφανίσεις στις 13, 14 και 15 Μαρτίου

Θεοδοσια_Τσατσου
Η Θεοδοσία Τσάτσου είναι μια περφόρμερ απρόβλεπτη και παθιασμένη που τιμά κάθε μία από τις αραιές -είναι αλήθεια- συναντήσεις της με το κοινό, μια καλλιτέχνης που καταθέτει ψυχή όσο λίγοι συνάδελφοί της στη σκηνή και στα live της και μένει στο μυαλό και την καρδιά. Επιστρέφοντας στην συνηθισμένη στ’ απρόβλεπτο του αυτοσχεδιασμού σκηνή του Half Note Jazz Club, για τρεις μόνον βραδιές, στις 13, 14 και 15 Μαρτίου, η ανατρεπτική ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει και θα καταθέσει ότι έχει, μπροστά συο κοινό Πότε με ήχους soul, άλλοτε με ήχους blues ή funk αλλά σχεδόν πάντα με ήχο rock, η Τσάτσου πάντα υποστηρίζει εξαιρετικά αυτό που κάνει.
ΜΠΛΕ & ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ 2017 live (Πιάνω Φωτιά)

Γεννημένη στην Μελβούρνη της Αυστραλίας η Θεοδοσία Τσάτσου σπούδασε μουσική, χορό και θέατρο κι έγινε πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό από την δραστηριότητά της ως ιδρυτικό μέλος και φωνή του συγκροτήματος «Μπλε», με τους οποίους έκανε τεράστια επιτυχία. Χωρίς να βολεύεται όμως στην επιτυχία και τις δάφνες της περιόδου εκείνης, αποχώρησε το 99’ για να αναζητήσει την προσωπική της διέξοδο στην μουσική με ηχογραφήσεις δίσκων και σπουδαίες συνεργασίες από ποικίλους χώρους της μουσικής. Σε όλη αυτή την μεγάλη πορεία των χρόνων μέχρι τις μέρες μας, διατήρησε την ανεξαρτησία της και την προσήλωση σ’ αυτό που προστάζει η ψυχή της.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στο Half Note θα περιλαμβάνει νέες συνθέσεις της αλλά και γνωστά τραγούδια της από το παρελθόν, με τον τρόπο που «επιτάσσει» η ημέρα, η διάθεση, η εποχή κι ο ψυχισμός, ο δικός της κι αυτός των μουσικών της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης