Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου: Αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού
Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του τον Ιούνιο
Αναβάλλεται λόγω κοροναϊού το 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος. Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του τον Ιούνιο, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Γαλλικού Ινστιτούτου.
«Η ασφάλεια των θεατών, των συνεργατών, των υποστηρικτών, καθώς και των ξένων προσκεκλημένων καλλιτεχνών, αποτελούν αναμφίβολα προτεραιότητα» τονίζεται στην ανακοίνωση, «λαμβάνοντας υπόψη του τις τελευταίες ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των αρμόδιων Ελληνικών Αρχών, σχετικά με την εκτίμηση εξάπλωσης του κοροναϊού (COVID-19).
Τέλος, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις (εκτός από αυτές που απευθύνονται σε σχολεία) και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες του «διεξάγονται κανονικά και φυσικά, θα επανεκτιμάται η διεξαγωγή τους ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης της δημόσιας υγείας».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.