Αναβάλλεται το 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης λόγω κορωνοϊού
Εξετάζεται η προοπτική διεξαγωγής του φεστιβάλ για το τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου
Η διοίκηση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αποφάσισε την αναβολή του 22ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. «Ύστερα από την τελευταία ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με την οποία αναβάθμισε την εκτίμησή του για την εξάπλωση του κορωνοϊού, και με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διοίκηση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με αίσθημα ευθύνης, αποφάσισε να αναβάλει τη διεξαγωγή του 22ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Η ασφάλεια των εργαζομένων, των θεατών, των κατοίκων της πόλης της Θεσσαλονίκης και των προσκεκλημένων του φεστιβάλ από την Ελλάδα και το εξωτερικό αποτελούν προτεραιότητά μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Εξετάζεται η προοπτική διεξαγωγής του 22ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης για το τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Ενα σημαντικό μέρος των δράσεων της Αγοράς, του αναπτυξιακού τμήματος του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους διαπιστευμένους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο να δουν και να αξιολογήσουν τα ελληνικά ντοκιμαντέρ προκειμένου να τα συμπεριλάβουν στα μελλοντικά τους χρηματοδοτικά και φεστιβαλικά προγράμματα.
Επιπλέον, η δράση Docs in Progress (Ντοκιμαντέρ σε εξέλιξη), θα πραγματοποιηθεί online και έτσι η βράβευση και απόδοση των χρηματικών επάθλων θα ολοκληρωθεί χωρίς καθυστερήσεις.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.