Ο Milo Z γιορτάζει στο Half Note

Ο Milo Z γιορτάζει στο Half Note

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα εμφανίζεται στο μουσικό στέκι του Μετς από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου

Milo
Τα είκοσι χρόνια της μουσικής διαδρομής του γιορτάζει ο Milo Z και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα του Half Note Jazz Club καθώς από αυτόν τον χώρο πρωτοσυστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα. Θα πραγματοποιήσει, λοιπόν, μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου.

Έκτοτε δημιούργησε μια εκρηκτική κατάσταση γύρω από το όνομά του, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Νέα Υόρκη από την οποία μάς έρχεται. Με το δικό του πλέον cult ρεύμα και φανατικό κοινό να τον ακολουθεί πιστά και με την εκρηκτική μπάντα του να παίζει «στα κόκκινα», ο Milo Z βάζει φωτιά σε κάθε του live!Τζαζ φανκ, χιπ χοπ, groovy και σόουλ ρυθμοί σε ένα χορευτικό πρόγραμμα που δεν τελειώνει ποτέ.

Ο Milo Z δημιουργεί μουσική για νέους – και πάντα νέους – συνδυάζοντας την παλιά καλή σόουλ και το φανκ των Sly & The Family Stone, των War, των Kool & The Gang και των Parliament-Funkadelic με καθαρές αβάν ροκ επιδράσεις και σχέσεις, μέσα σε απόλυτα σύγχρονο πλαίσιο που ανταποκρίνεται πλήρως στο dance κάλεσμα των καιρών. Επηρεασμένος από τους ήχους του Prince και των Red Hot Chili Pepper, με κιθαριστικές και ψυχεδελικές μίξεις, με δυναμική α λα Zappa συμπληρώνει μια καυτή ατμόσφαιρα που αποτελείται από φρενήρες φανκ, αισθησιακή τζαζ και δυναμικό ροκ. O Milo Z έχει πιάσει κορυφή στο σύγχρονο τζαζ-φανκ-ραπ σόου και αυτό το αποδεικνύει στον φυσικό του χώρο: τη σκηνή…

Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη)
*Τη Δευτέρα 10/2 έκπτωση 5€ σε όλες τις ζώνες για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές
Ώρα έναρξης: Παρασκευή & Σάββατο 22.30, Κυριακή & Δευτέρα 21.30
Κλείσιμο
Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης