Η "δικιά μας" Αριάν Λαμπέντ

Η "δικιά μας" Αριάν Λαμπέντ

Η Αριάν Λαμπέντ κατάφερε να βραβευτεί για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία στο 67ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας για την ερμηνεία της στην ταινία Αttennberg της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη. Στην ταινία η Αριάν ερμηνεύει την Μαρίνα

Η "δικιά μας" Αριάν Λαμπέντ
Η Αριάν Λαμπέντ κατάφερε να βραβευτεί για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία στο 67ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας για την ερμηνεία της στην ταινία Αttennberg της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη. Στην ταινία η Αριάν ερμηνεύει την Μαρίνα. Το σενάριο διαπραγματεύεται τη σχέση της με τον ετοιμοθάνατο πατέρα της και με την καλύτερή της φίλη.  Η όμορφη ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Γερμανία και τη Γαλλία.

Έχει δίπλωμα θεατρικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Provence, πτυχίο κλασικού χορού στη Γερμανία ενώ έχει κάνει σεμινάρια υποκριτικής στη Μασσαλία και το Βελιγράδι. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας vasistas. Στο θέατρο έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός και χορεύτρια στις παραστάσεις Κόκκινη Σκουφίτσα, Φαίδρες και Get over it σε σκην. Αργυρούς Χιώτη και σε παραστάσεις των Michel Cerda, Agnes Del Amo, Cie Les gens d’en face, compagnie Chichoule.

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης