Το «TheNamiProject» συνεχίζει με «Ρυθμό» -on- Stage!

photo

Η ομάδα του ΤheNamiProject θα παρουσιάσει σε μία ακόμη παράσταση την urban εκδοχή της κρητικής μουσικής, καθώς και διασκευές της ελληνικής και διεθνούς σκηνής

Μετά από δύο επιτυχημένες εμφανίσεις στον «Σταυρό του Νότου Plus» και στο «Ilion Plus», το TheNamiProject με τον Πέτρο Σαριδάκη ανεβαίνουν στην σκηνή του «Ρυθμού», στις 31 Μαρτίου. 
 
Η ομάδα τουΤheNamiProject θα παρουσιάσει σε μία ακόμη παράσταση την urban εκδοχή της κρητικής μουσικής, «παιδί» της μοναδικής έμπνευσης του Μάριου Ζάρκου, ο οποίος ενορχήστρωσε τις τέσσερις δισκογραφικές δουλειές του συνθέτη και ερμηνευτή Πέτρου Σαριδάκη και ειδικότερα το «Νάμι».

Η κρητική μουσική συνεργάζεται με την τεχνολογία, ενώ μέσα από τα loops τους φυσικούς παραδοσιακούς ήχους και τις midi avand garde μουσικές προδιαγραφές δημιουργείται μια νέα μουσική πρόταση.


Οι TheNamiProject υπόσχεται ακόμη ένα δυνατό set κομματιών από την προσωπική δισκογραφία, τόσο του Πέτρου Σαριδάκη, όσο και  διασκευών της ελληνικής και διεθνούς σκηνής .

Κάθε παράσταση του «TheNamiProject» είναι και μία έκπληξη. Τα «παντρέματα» του χθες με το σήμερα και του σήμερα με του χθες χαρίζουν στο κοινό μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Από το «Έβαλε ο θεός σημάδι», διασκευασμένο με σύγχρονη ματιά, μέχρι το «Kashmir» των Led Zeppelin με πινελιές λύρας και λαούτου, είναι μερικά από τα ξεχωριστά concept του «Project»

Τη μουσική παράσταση συμπληρώνουν το φως και η εικόνα, που σε συνδυασμό με τον ήχο δίνουν ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του TheNamiProject.TheNamiProject

Πέτρος Σαριδάκης στη λύρα και στην ερμηνεία 
Χρήστος Βεργάκης στο λαούτο 
Γιώργος Γκαραβούνης στα κρουστά 
Ρένος Φίλος στις κιθάρες 
Βαγγέλης Καραπέτρος στο μπάσο

Καλλιτεχνική – μουσική επιμέλεια και ενορχήστρωση:
Mάριος Ζάρκος

Ενορχήστρωσαν ακόμη: 
Ιωσηφίδης Νίκος 
Γκαραβούνης Γιώργος 
Καραπέτρος Βαγγέλης

Video:
Mάνος Σπυριδάκης

TheNamiProject | Facebook Page


Πού και πότε


Ρυθμός Stage, Λ. Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Είσοδος : 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Ημερομηνία και Ώρα έναρξης:  Σάββατο 31 Μαρτίου στις 22.30

«Το Νάμι» 


«Έβαλε ο Θεός σημάδι»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

cinema01

Ο σκηνοθέτης Άγγελος Φραντζής και η ηθοποιός Κάτια Γκουλιώνη, ζευγάρι στη δημιουργία και τη ζωή, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για το «Ακίνητο ποτάμι», μια διεθνή συμπαραγωγή με γυρίσματα στη Σιβηρία και τη Λετονία.