Ο Πέτρος Σαριδάκης επιστρέφει στο Ρυθμός Stage για τρεις μοναδικές βραδιές

Ο Πέτρος Σαριδάκης επιστρέφει στο Ρυθμός Stage για τρεις μοναδικές βραδιές

Ο Κρητικός καλλιτέχνης «παντρεύει» εξαιρετικά την παραδοσιακή μουσική με τον σύγχρονο ήχο, αλλά και κομμάτια του σήμερα με παραδοσιακά μουσικά όργανα

Ο Πέτρος Σαριδάκης επιστρέφει στο Ρυθμός Stage για τρεις μοναδικές βραδιές
«Του ανθρώπου τα χαρίσματα είναι από γεννητώντας» ξεκινά το «Νάμι», το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου που τα τελευταία δύο χρόνια «κουβαλά» στη μουσική βαλίτσα του ο Πέτρος Σαριδάκης, αντικατοπτρίζοντας απόλυτα την σύγχρονη «ματιά» του στην παραδοσιακή κρητική μουσική.

Μετά από τις επιτυχημένες καλοκαιρινές βραδιές στο Ρυθμός Stage, ο Πέτρος Σαριδάκης επιστρέφει στη μουσική σκηνή για τρεις χειμωνιάτικες Τετάρτες του Δεκεμβρίου.

Με ένα ανανεωμένο σχήμα και καινούριες συνεργασίες, την ερμηνευτική του δεινότητα και την δεξιοτεχνία του στην λύρα, υπόσχεται ένα μοναδικό ταξίδι στην κρητική μουσική, προσαρμοσμένη σε σύγχρονους ήχους που την αναδεικνύουν χωρίς να την ευτελίζουν.

Οι πιο αγαπημένες και τραγουδισμένες μελωδίες του Πέτρου Σαριδάκη θα γίνουν σύγχρονη αναζήτηση και ο παλαιικός ήχος θα επαναπροσδιορίσει την κεντρική ιδέα όλου του εγχειρήματος.



Κλείσιμο
Ο ίδιος ο Πέτρος Σαριδάκης, μιλώντας στο protothema.gr, αποκάλυψε ότι η μπάντα θα παρουσιάσει διασκευές παλιών κρητικών τραγουδιών, αλλά και ροκ κομματιών με παραδοσιακά μουσικά όργανα.

«Στα μουσικά μας μονοπάτια, θα δεσπόζουν τα δοξάρια» μάς είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας μια μικρή γεύση από τα όσα θα έχει την ευκαιρία να ακούσει το κοινό στις παραστάσεις, κρατώντας τις εκπλήξεις για τη σκηνή.

Στις τρεις Τετάρτες του Δεκεμβρίου με special guests τον Λευτέρη Γρηγορίου με τσαμπούνα στις 13/12 και τη Μαρία Κοπανάκη στις 20/12, θα παρουσιάσουν μουσικές του χθες με τον ήχο του σήμερα. 

Ο Πέτρος Σαριδάκης μας καλεί να κάνουμε ένα βήμα πέρα από τα στερεότυπα με συνοδοιπόρους, τον Γιάννη Πλυμάκη στο κρητικό λαούτο, τον Χρήστο Βεργάκη στο λαούτο, τον Γιώργο Γκαραβούνη στα κρουστά και τον Άγγελο Παπαδάτο στο κοντραμπάσο.

Πού και πότε:

Ρυθμός Stage: Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Ημέρες εμφανίσεων: Τετάρτη 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου 2017

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Χωρίς είσοδο 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης