Το πρώτο ραντεβού του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα έγινε ταινία!

Το πρώτο ραντεβού του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα έγινε ταινία!

Το love story του προεδρικού ζευγαριού

Το πρώτο ραντεβού του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα έγινε ταινία!
Ρομαντική ταινία, έγινε η γνωριμία και το πρώτο ραντεβού του πιο ισχυρού άνδρα του πλανήτη, Μπαράκ Ομπάμα με τη γυναίκα της ζωής του, Μισέλ. Στην ταινία με τίτλο «Southside With You», πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Parker Sawyers και Tika Sumpter, οι οποίοι αναλαμβάνουν να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη, την ερωτική ιστορία του προεδρικού ζευγαριού.

Κλείσιμο


Το φιλμ μας μεταφέρει στο 1989, όταν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα, έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού στο Art Institute of Chicago. Αφού έφαγαν μαζί, είδαν την ταινία « Do the Right Thing» του Spike Lee.



Έξω από ένα παγωτοπωλείο, έδωσαν το πρώτο τους φιλί. Στο σημείο αυτό μάλιστα, έχει στηθεί μία πινακίδα με μία φωτογραφία του ζευγαριού που από κάτω αναγράφεται : «Το πρώτο μας ραντεβού. Την φίλησα και το φιλί μας είχε γεύση σοκολάτα». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1992 και μαζί απέκτησαν δύο κόρες.  


Ο 31χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας, Parker Sawers, μιλώντας στη Telegraph για τον ρόλο του Προέδρου των ΗΠΑ που κλήθηκε να ενσαρκώσει, είπε: «Απλά προσπαθείς να είσαι ψύχραιμος όταν ο κόσμος σε ρωτάει: "Πιστεύεις ότι (ο Μπαράκ Ομπάμα) θα το δει; Και λέω: "Θα το δει! Δεν θα το δει;"» Την σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Richard Tanne.


Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο  Μπαράκ Ομπάμα αποκάλυψε πως η προεδρία τον έκανε καλύτερο πατέρα και οικογενειάρχη.

«Ο κόσμος συχνά με ρωτάει, αν η προεδρία με δυσκολεύει στο να περνάω χρόνο με την Μισέλ και τις κόρες μας. Αλλά προς έκπληξη πολλών, η αλήθεια είναι ότι στον Λευκό Οίκο, η  οικογενειακή μας ζωή είναι πιο “φυσιολογική” από ποτέ!», έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα. Στη συνέχεια, εκμυστηρεύτηκε ότι μαζί με τη Μισέλ- ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις τους-προσπαθούν να μην “χαλάσουν” τις στιγμές που περνούν μαζί ως οικογένεια. «Το προσωπικό γνωρίζει καλά ότι θα πρέπει να είναι εθνική έκτακτη ανάγκη για να αποχωρήσω από το οικογενειακό δείπνο», έγραψε ο Ομπάμα στο More Magazine για το τραπέζι που στρώνεται καθημερινά στον Λευκό Οίκο,  στις 6.30 το απόγευμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, εξέφρασε και τα συναισθήματα του για το γεγονός, ότι η μεγαλύτερη κόρη του, θα φύγει από κοντά του για να σπουδάσει στο κολλέγιο. «Όσο είναι δυνατό, θα απολαμβάνω κάθε λεπτό της οικογενειακής μας ζωής. Όσο είμαστε όλοι κάτω από την ίδια στέγη», έγραψε.

Δείτε το video όπου το προεδρικό ζευγάρι αφηγείται το πρώτο ραντεβού τους:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης