«My Big Fat Greek Wedding 2»: Η Τούλα και ο Ίαν ξανά μαζί!

«My Big Fat Greek Wedding 2»: Η Τούλα και ο Ίαν ξανά μαζί!

Στο σίκουελ της κωμωδίας που έσπασε ταμεία σε όλο τον πλανήτη!

«My Big Fat Greek Wedding 2»: Η Τούλα και ο Ίαν ξανά μαζί!
Η Τούλα και ο Ίαν είναι ξανά μαζί, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που ανέβασε η Νία Βαρντάλος στο Instagram. Στο στιγμιότυπο, ο Ιαν, κατά κόσμον Τζον Κορμπέτ, ποζάρει χαμογελαστός, χωρίς να φοράει μπλούζα, στο εστιατόριο «Ζορμπάς», που διατηρεί η κινηματογραφική οικογένεια Πορτοκάλος, στην ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά». Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας, που μόλις ολοκληρώθηκαν στο Τορόντο.
 


Κλείσιμο
Στη νέα ταινία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα δούμε να τελείται ο γάμος της κόρης του Ίαν και της Τούλας, ρόλο που θα κρατάει η 17χρονη ηθοποιός, Έλενα Καμπούρις, επίσης ελληνικής καταγωγής.


             
                                       Έλενα Καμπούρις

Μιλώντας στο περιοδικό Vogue, η νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «American Odyssey», δήλωσε: «Έχω μία μεγάλη ελληνική οικογένεια. Δεν ξέρω ακριβώς πόσα ξαδέρφια έχω. Δεν τα έχω μετρήσει!».

Το ελληνικό χρώμα, δεν περιορίζεται μόνο στο καστ της ταινίας. Η ελληνικής καταγωγής, Rita Wilson μαζί με τον σύζυγό της Τομ Χανκς, έχουν αναλάβει μέρος της παραγωγής του φιλμ. Η σκηνοθεσία είναι του Kirk Jones.

Ο «Γάμος αλά ελληνικά» είναι από τις πιο εμπορικές κομεντί στην ιστορία του κινηματογράφου, σημειώνοντας εισπράξεις ύψους 241 εκατ. δολαρίων. Η Βαρντάλος κέρδισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ για το σενάριο της, το οποίο βασίστηκε σε ένα θεατρικό έργο που είχε γράψει παλαιότερα.

Οι προσδοκίες για την πορεία της ταινίας είναι μεγάλη, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες, στις 25 Μαΐου του 2016, «απέναντι» από  «Batman v Superman: Dawn of justice» του Ζακ Σνάιντερ που κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης