Charlize Theron: «Οι γυναίκες θα επιβιώσουμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας!»

Charlize Theron: «Οι γυναίκες θα επιβιώσουμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας!»

Για τον ρόλο των γυναικών στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, μίλησε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Charlize Theron, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία «Mad Max: Fury Road» του Ελληνοαυστραλού σκηνοθέτη George Miller

Charlize Theron: «Οι γυναίκες θα επιβιώσουμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας!»
Ενθουσιασμένη με τον ρόλο της Furiosa, στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Mad Max: Fury Road» του Ελληνοαυστραλού σκηνοθέτη George Miller, δηλώνει η 40χρονη σταρ, Charlize Theron. Η ξανθιά καλλονή, «τσαλακώνει» για ακόμα μία φορά την εικόνα της και εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη με το πρόσωπο μουντζουρωμένο και με το κεφάλι ξυρισμένο.

Μιλώντας στο Us talk show Live, η Charlize Theron δήλωσε ότι ο ρόλος της στην ταινία της έδωσε λίγο «φρέσκο αέρα». «Πάντα ήθελα να εξερευνήσω αυτό το είδος των ταινιών (επιστημονικής φαντασίας), επειδή θεωρώ ότι υπάρχει μία παρεξήγηση. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτές οι ταινίες δεν αρέσουν στις γυναίκες ή ότι οι γυναίκες δεν θέλουν να πάνε στο σινεμά να τις δούν», είπε η 40χρονη σταρ και συνέχισε λέγοντας: «Αισθάνομαι πως οι γυναίκες έχουν διαστρεβλωθεί σε αυτές τις ταινίες. Αναρωτιέμαι γιατί κάθε φορα πρέπει να βλέπουμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, μία κοπέλα σε δευτερεύοντα ρόλο με ένα push-up σουτιέν; Γιατί να μην υπάρχει μια κοπέλα που να στέκεται στο ίδιο επίπεδο και να παίζει με τα αγόρια της ταινίας;».

Στην συνέχεια της συνέντευξής της, διευκρίνησε: «Δεν θέλουμε να γίνουμε αγόρια, αλλά στον μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, θα επιβιώσουμε. Είναι πραγματικά πολύ ωραία, να παίζω μία γυναίκα, μία αληθινή γυναίκα, που είναι μία αδίστακτη πολεμίστρια, όπως ακριβώς είναι ο Max, και μπορεί να παλέψει το ίδιο καλά με εκείνον, με το ένα της χέρι (Η Φουριόζα έχει ένα χέρι στην ταινία)».

Κλείσιμο
Στον ρόλο του Max Rockatansky, θα δούμε τον Βρετανό  Tom Hardy, ο οποίος θα διαδεχτεί τον Μελ Γκίμπσον,  που είχε παίξει τον μοναχικό τιμωρό, το 1979. Ο Γκίμπσον ήταν 21 χρονών, όταν βρέθηκε στο πλατό για την πρώτη ταινία  «Mad Max».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες στις 14 Μαΐου, την ίδια μέρα με την παγκόσμια έξοδό της στις αίθουσες.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ένας μετά-αποκαλυπτικός κόσμος, στα πέρατα της γης, ένα γυμνό ερημωμένο τοπίο όπου η ανθρωπότητα έχει νικηθεί και σχεδόν όλοι τρελαμένοι παλεύουν για τα αναγκαία να ζήσουν. Σ' αυτό τον κόσμο ζουν δύο κυνηγημένοι επαναστάτες οι οποίοι είναι ικανοί να επαναφέρουν την τάξη. Ο Max (Tom Hardy), λιγομίλητος άνθρωπος της δράσης, αναζητά ηρεμία μετά το θάνατο της γυναίκας και του παιδιού του μέσα στο χάος. Η Furiosa (Charlize Theron), μια γυναίκα που πιστεύει ότι η επιβίωσή της εξαρτάται από το να μπορέσει να διασχίσει την έρημο και να επιστρέψει στον τόπο της παιδικής της ηλικίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης