Λίαμ Νίσον: «Θα σταματήσω τις ταινίες δράσης»

Λίαμ Νίσον: «Θα σταματήσω τις ταινίες δράσης»

Ο 63χρονος ηθοποιός δηλώνει ότι η ενέργεια που απαιτείται για να συμμετέχει σε ταινίες δράσης έχει ένα όριο!

Λίαμ Νίσον: «Θα σταματήσω τις ταινίες δράσης»
Το νέο φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Λίαμ Νίσον, έχει τίτλο «Run All Night». Πρόκειται για ακόμα μία ταινία δράσης, όπως η «Αρπαγή» και τα σίκουελ που ακολούθησαν και έσπασαν ταμεία σε όλο τον κόσμο.

Ο 63χρονος ηθοποιός όμως, φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά πώς δεν θα έχει πάντα την ίδια ενέργεια για να γυρίζει ταινίες δράσης και δηλώνει: «Θα κάνω ταινίες δράσης ίσως για δύο χρόνια ακόμα. Αν ο Θεός με έχει καλά! Αλλά μετά, θα σταματήσω να τις κάνω».

Ο Νίσον, ξεκίνησε την καριέρα του στον κινηματογράφο, συμμετέχοντας σε δραματικές ταινίες, με πιο γνωστή τη «Λίστα του Σίντλερ» το 1993, σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενώ πέντε χρόνια αργότερα, το 1998, ακολούθησαν οι «Άθλιοι» που μεταφέρθηκαν στην μεγάλη οθόνη από τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη, Μπιλ Όγκαστ.

Κλείσιμο
Η τεράστια επιτυχία όμως, ήρθε το 2008, με την ταινία «Αρπαγή». Ο Νίσον ενσάρκωσε τον Bryan Mills, έναν άντρα με εξαιρετικές ικανότητες που αναλαμβάνει να σώσει την κόρη του, που έπεσε θύμα απαγωγής από αλβανική μαφία του Παρισιού. Οι απαγωγείς νάρκωναν και έριχναν στην πορνεία τα θύματα της. Το φιλμ και τα δύο σίκουελ που ακολούθησαν, σημείωσαν εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 900 εκατ. δολάρια σε όλο τον κόσμο.

Στην συνέντευξη του ο Νίσον είπε για την τεράστια επιτυχία των φιλμ: « Οι ταινίες της "Αρπαγής" και η τεράστια επιτυχία που σημείωσαν, έκαναν το Χόλιγουντ να με δει με διαφορετικό μάτι. Λαμβάνω συνέχεια σενάρια για ταινίες δράσης, πράγμα που βρίσκω υπέροχο. Δεν το κλωτσάω. Είναι πολύ κολακευτικό. Αλλά υπάρχει ένα όριο σε όλο αυτό!».

Για την περίοδο που έβγαινε στους κινηματογράφους η «Αρπαγή 3», εκμυστήρευτηκε: «Αισθανόμουν ότι το κοινό έλεγε για μένα "Έλα τώρα, είναι 62 ετών, αρκετά!". Είμαι πολύ ευαίσθητος και αν κατάλαβω ότι υπάρχει αυτό το κλίμα, τότε όλα θα σταματήσουν. Και θα ξεκινήσω να παίζω μπαμπάδες και παππούδες. Αλλά ευτυχώς κρατάω ακόμα τον  εαυτό μου σε φόρμα και τα γόνατα μου με βαστούν ακόμα. Έχει πλάκα».

Στην νέα του ταινία, ο Νίσον αναλαμβάνει να προστατεύσει τον γιο του, από έναν μαφιόζο που ενσαρκώνει ο Ed Harris. Τον ρόλο του γιου του, στην ταινία  «Run All Night», κρατάει ο Joel Kinnaman, που είπε για τον Νίσον: «Είναι τόσο ικανός! Είναι ένας παλιός πυγμάχος και όταν κλωτσάσει κάποιον, μοιάζει τόσο αληθινό!»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης