Νέοι σκηνοθέτες έρχονται στο «Game of Thrones»

Πέντε σκηνοθέτες θα υπογράψουν ,από δύο επεισόδια ο καθένας, στον πολυαναμενόμενο πέμπτο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς -φαινόμενο!

Οι παραγωγοί της ΗBO μοιάζουν να μην αγχώνονται για το γεγονός ότι η σειρά «Game of Thrones» έχει καλύψει την ύλη των βιβλίων που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και προσλαμβάνουν νέους σκηνοθέτες για τον πολυαναμενόμενο πέμπτο κύκλο.

Αν και οι τηλεοπτικές ιστορίες συγκεκριμένων πρωταγωνιστών (όπως αυτές του Μπραν, του Τζον και της Σάνσα) έχουν εισχωρήσει βαθιά στο πέμπτο βιβλίο, το οποίο είναι και το τελευταίο που έχει εκδώσει μέχρι στιγμής ο Τζορτζ Μάρτιν, ο πέμπτος κύκλος αναμένεται να είναι εξίσου συναρπαστικός. Πέντε νέοι σκηνοθέτες, εκτός από τον David Nutter που σκηνοθέτησε το επεισόδιο «The Rains of Castamere» (με τον "Κόκκινο γάμο") στον τρίτο κύκλο, αναλαμβάνουν από δύο επεισόδια ο καθένας.

Αναλυτικά
:
Επεισόδια 501 και 502: Michael Slovis
Επεισόδια 503 και 504: Mark Mylod
Επεισόδια 505 και 506: Jeremy Podeswa
Επεισόδια 507 και 508: Miguel Sapochnik
Επεισόδια 509 και 510: David Nutter

Στις 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων Emmy, με τη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Game Of Thrones» να διεκδικεί το βραβείο σε 19 κατηγορίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τέταρτο κύκλο της σειράς υπολογίζεται ότι παρακολούθησαν 18,4 εκατ. τηλεθεατές!

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr