Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στο Γιοχάνεσμπουργκ

O καταξιωμένος Έλληνας δεξιοτέχνης του μπουζουκιού ζωντανά στο «Linder Auditorium», με τη συνοδεία της «Richard Cock’s»

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στο Γιοχάνεσμπουργκ
Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Έλληνας δεξιοτέχνης του μπουζουκιού θα ταξιδέψει την Παρασκευή 20 Ιουνίου στο Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότια Αφρική, για μία συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο «Τhe George Bizos SAHETI Scholarship and Bursary fund» για υποτροφία μουσικού του μπουζουκιού Ελληνικής καταγωγής.

Με αφορμή τα 20 χρόνια της δημοκρατίας στη Νότια Αφρική, το κοινό έχει την ευκαιρία να ακούσει τον  Θανάση Πολυκανδριώτη που συμπράττει με την «Richard Cock’s Johannesburg Festival Orchestra». Στην συναυλία θα συμμετέχουν μαθητές της σχολής ΣΑΧΕΤΙ.

Στη διάρκεια της επίσκεψης του στο Γιοχάνεσμπουργκ, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης θα διεξάγει εργαστήρια στη Σχολή ΣΑΧΕΤΙ για μαθητές - επίδοξους νέους μουσικούς, τραγουδιστές και άλλους οργανοπαίχτες – συνδυάζοντας όλες αυτές τις δημιουργικές προσπάθειες σε μια κοινή παρουσίαση στο 2ο μέρος του συμφωνικού κοντσέρτου στις 20 Ιουνίου 2014 στο Linder auditorium.

Νωρίτερα, στις 10 Ιουνίου, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, Θανάσης Πολυκανδριώτης και το μουσικό σύνολο «Οι Επόμενοι» θα πραγματοποιήσουν συναυλία στο Ωδείο Αθηνών με έργα Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ζαμπέτα και Πολυκανδριώτη.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης