Ο σκηνοθέτης Ντένης Ηλιάδης επιστρέφει με ένα αμερικάνικο sci-fi θρίλερ που καθηλώνει

Ο σκηνοθέτης Ντένης Ηλιάδης επιστρέφει με ένα αμερικάνικο sci-fi θρίλερ που καθηλώνει

Τo Plus One είναι η δεύτερη ταινία του Ντένη Ηλιάδη γυρισμένη στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό sci-fi party θρίλερ με μυστηριώδες concept, που βομβαρδίζει μια εφηβική παρέα με μεταφυσικές ορέξεις.

Ο σκηνοθέτης Ντένης Ηλιάδης επιστρέφει με ένα αμερικάνικο sci-fi θρίλερ που καθηλώνει
Στο προσκήνιο της νέας ταινίας του Nτένη Ηλιάδη με τίτλο Plus One, έρχεται η εφηβική αναρχία, το αγγελικό που γίνεται δαιμονικό - μια θεματική που ο σκηνοθέτης ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά.

Μετά το «Hardcore» (2004), το ιδιαίτερο ντεμπούτο του, o Ντένης Ηλιάδης συνέχισε την καριέρα του επί αμερικανικού εδάφους με το remake της κλασσικής ταινίας τρόμου του Wes Craven, «Last House on the Left» (1972), που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στο αμερικανικό box office.

Κλείσιμο
Η δεύτερη ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη είναι γυρισμένη στις Η.Π.Α. Και είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας το οποίο εξυμνεί την νεανική αναρχία, παίζοντας με τους κανόνες ενός εφηβικού θρίλερ, που φλερτάρει με την κωμωδία αλλά και ταινίες κλασσικού ρεπερτορίου.

Τρεις φίλοι πηγαίνουν σε ένα πάρτι, ο καθένας ψάχνοντας κάτι διαφορετικό. Να ερωτευτούν, να κερδίσουν την γυναίκα των ονείρων τους, να κάνουν επιτέλους σεξ. Ένα υπερφυσικό φαινόμενο διακόπτει το πάρτι και ξαφνικά θα αρχίσει η πιο περίεργη νύχτα που έχουν ζήσει.

Η ταινία παίζεται ήδη στην Αμερική. Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας  έγινε τη Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη στο Λος Άντζελες. Η ταινία έχει ήδη πάρει πολύ καλές κριτικές από εφημερίδες όπως οι New York Times, αλλά και περιοδικά του κινηματογράφου όπως το The Voice.

Είχε βέβαια ήδη προηγηθεί η προβολή της στο πιο indie φεστιβάλ των Ηνωμένων Πολιτειών το South by Southest στο Τέξας το Μάρτη.

Στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες θα προβληθεί από τη Feelgood στις 16 Ιανουαρίου.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης