Από την Καβάλα ξεκινά απόψε το καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι τουΜιχάλη Χατζηγιάννη στο πλαίσιο του οποίου θα δώσει συναυλίες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και στην Κύπρο.
Γι’ αυτές τις καλοκαιρινές βραδιές ο δημοφιλής τραγουδοποιός - ερμηνευτής έχει ετοιμάσει ένα δυνατό πρόγραμμα, με ρυθμό αλλά και συγκίνηση, με νέες αλλά και παλαιότερες επιτυχίες από την πλούσια προσωπική δισκογραφία του, από τα «Χορεύω», «Σαϊτιά», «Χωρίς Αναπνοή» και το νέο ντουέτο του με τον Χρήστο Μάστορα «Χόρεψε» μέχρι τα «Βυθός», «Μόνο στα Όνειρα» και «Άγγιγμα Ψυχής».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται. Ανυπομονώ να σάς συναντήσω στην Κύπρο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η μουσική είναι το ομορφότερο κομμάτι της ζωής μας και με όλους εσάς η ζωή αποκτά ακόμη περισσότερο χρώμα και συναίσθημα. Σας περιμένω και σας ευχαριστώ θερμά που τόσα χρόνια είστε δίπλα μου» δηλώνει ο καλλιτέχνης που μας έχει προσφέρει τις «απόλυτες» συναυλιακές εμπειρίες» είναι το μήνυμα που στέλνει ο ίδιος στο κοινό.
Μαζί του στην περιοδεία αυτή θα είναι ο ανατρεπτικός και ταλαντούχος τραγουδοποιός ZAF.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.