Αποτεφρώθηκε ο Γιώργος Χατζόπουλος, η ψυχή των εκδόσεων «Κάλβος»
Ο Γιώργος Χατζόπουλος είχε αντιδικτατορική δράση και φυλακίστηκε στη Γυάρο μέχρι τα τέλη του 1967 - ον Φεβρουάριο του 1968 δημιούργησε τις εκδόσεις «Κάλβος»
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι αποχαιρέτησαν τον ιστορικό εκδότη του «Κάλβου» Γιώργο Χατζόπουλο, το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα τελετών του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας.
Στη σεμνή τελετή που έλαβε χώρα πριν την αποτέφρωση, εκφώνησαν επικήδειους οι φίλοι και σύντροφοί του Μάκης Παπούλιας, Γιώργος Καραμπελιάς, Αλέξανδρος Ασωνίτης, ενώ διαβάστηκε επιστολή του ποιητή Γιώργου Μαρκόπουλου.
Ο Γιώργος Χατζόπουλος είχε αντιδικτατορική δράση και φυλακίστηκε στη Γυάρο μέχρι τα τέλη του 1967. Τον Φεβρουάριο του 1968 δημιούργησε, μαζί με άλλους, τον εκδοτικό οίκο “Κάλβος”, όπου και συνέχισε την αντιδικτατορική του δράση.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.