Η Σόνια Θεοδωρίδου σε μια ξεχωριστή συναυλία για τις «Γυναίκες»
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου στις 20:30 στον ιστορικό χώρο του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός
Ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός υποδέχεται τη διεθνώς καταξιωμένη ερμηνεύτρια Σόνια Θεοδωρίδου σε μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο «Γυναίκες». Μια καλλιτεχνική ωδή που αναδεικνύει την πολυδιάστατη φύση της γυναίκας, μέσα από ένα μουσικό ταξίδι από το χθες μέχρι το σήμερα.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου στις 20:30 στον ιστορικό χώρο του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, με τη συνοδεία τριών εξαιρετικών μουσικών:
Η παράσταση «Γυναίκες» αποτυπώνει όλα τα πρόσωπα της γυναικείας ύπαρξης: από τη μητρότητα, τη χαρά και την αγάπη έως τον πόνο, την αγωνία και τον ερωτισμό. Μέσα από ένα ρεπερτόριο που ξεκινά από την κλασική μουσική και φτάνει στις σύγχρονες δημιουργίες, αναδεικνύονται οι ιστορίες και τα συναισθήματα της γυναίκας σε όλες τις εποχές.
Κλείσιμο
Πληροφορίες Παράστασης
Ημερομηνία: 07 Μαρτίου 2025
Ώρα έναρξης: 20:30
Τοποθεσία: Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας