Ο Αντώνης Ρέμος ήταν ένας από τους αγαπημένους νεότερους ερμηνευτές του Μίμη Πλέσσα. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί αρκετές φορές επί σκηνής και η χημεία τους ήταν εμφανής. Γι΄ αυτό λοιπόν και ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην δώσει το δυναμικό παρών στο αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη που διοργανώνει το Christmas Theater.
Στις 25 Φεβρουαρίου, λοιπόν, θα ερμηνεύσει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συνοδευόμενος από την Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας και το New York Musical Ensemble που θα διευθύνει ο Μίλτος Λογιάδης. Μαζί του θα είναι επίσης οι ερμηνεύτριες Μελίνα Ασλανίδου, Βιολέτα Ίκαρη, Πέννυ Μπαλτατζή και Νεφέλη Φασούλη αλλά και ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς.
Τα διαχρονικά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα από την πλούσια δισκογραφία του και τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο θα ακουστούν σε νέες, ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις οι οποίες θα υπογραμμίζουν το πλούσιο μουσικό σύμπαν του.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.