Πάολο Σορεντίνο: Η νέα του ταινία «Παρθενόπη» έρχεται τον Νοέμβριο στην Ελλάδα - Βίντεο
Μια ιστορία για την αδιάκοπη αναζήτηση της ελευθερίας, της αχόρταγης αγάπης για την πόλη με τα αμέτρητα πρόσωπα και τις μυριάδες μορφές που μπορεί να πάρει η αγάπη
«Στιγμές εκθαμβωτικής ποίησης», «Μυστηριακό και προκλητικό»,«Μια υπέροχη πραγματεία κινηματογραφικής ομορφιάς», «Η ομορφιά θα σώσει τον κινηματογράφο»…: Αυτές είναι κάποιες μόνον από τις διθυραμβικές κριτικές που έχει αποσπάσει η νέα ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο «Παρθενόπη», που καταφθάνει στις 7 Νοεμβρίου στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.
Η Παρθενόπη είναι μιας δύναμη της φύσης, η ιστορία της οποία;ς ξεκινά από τα μεταπολεμικά χρόνια και φτάνει στο σήμερα. Μια ιστορία για την αδιάκοπη αναζήτηση της ελευθερίας, της αχόρταγης αγάπης για την πόλη με τα αμέτρητα πρόσωπα και τις μυριάδες μορφές που μπορεί να πάρει η αγάπη.
Ένα επικό ταξίδι μιας ολόκληρης κοινότητας, ένας στοχασμός για το πώς ο χρόνος καθορίζει το πεπρωμένο, και μια γιορτή της ίδιας της ζωής ενάντια σε όλες τις χαρές και τις λύπες της με τους Γκάρι Όλντμαν, Στεφανία Σαντρέλι και την Σελέστ Ντάλα Πόρτα στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Γυρισμένη στη Νάπολη και το Κάπρι και σε συμπαραγωγή Ιταλίας και Γαλλίας, η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.