Όπως αναφέρει ο μεγάλος συνθέτης στην ανάρτησή του για τον Μίμη Πλέσσα «ένα όνομα, μια ιστορία, μια προσωπικότητα της μουσικής με δεκάδες διακρίσεις και τιμές που στην Ελλάδα λίγοι έχουν καταφέρει».
Επιχειρώντας, δε, να περιγράψει την σπουδαία καριέρα του Μίμη Πλέσσα, ο Σταύρος Ξαρχάκος συνεχίζει γράφοντας «ένας δημιουργός που για πολλές δεκαετίες, από την ελληνική τζαζ μέχρι το ελαφρό αλλά και το λαϊκό τραγούδι, έδωσε διαμάντια που έμειναν προίκα στην ελληνική μουσική».
«Μίμη μου, καλό ταξίδι. Σ.Ξ.» κλείνει την ανάρτήση του ο Σταύρος Ξαρχάκος.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας