Σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι, που καλύπτει μια ευρύτατη γκάμα, θα παρασύρει το κοινό η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στις δύο συναυλίες που θα δώσει, στις 26 και 27 Ιουλίου, στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, από τις σημαντικότερες νέας γενιάς, θα περιπλανηθεί, για δυο βραδιές, στους δρόμους του ελληνικού τραγουδιού. Με αφετηρία το «Μονοπάτι» του Γιώργου Μουζάκη, θα ερμηνεύσει αγαπημένα λαϊκά, ελαφρά, αρχοντορεμπέτικα και παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια καθώς και λαϊκά τραγούδια της Μεσογείου, σε ενορχήστρωση του Θωμά Κωνσταντίνου. Η μουσική περιπλάνηση θα καταλήξει στο σημερινό λαϊκό τραγούδι, το οποίο επάξια εκπροσωπεί η Ζουγανέλη με τραγούδια της όπως ο «Ταρίφας» από τη δισκογραφική της συνεργασία με τον σπουδαίο δημιουργό Σταμάτη Κραουνάκη.
«Η ιδέα μού ήρθε σαν αστραπή» λέει η ίδια και υπόσχεται δύο μουσικές βραδιές γεμάτες συναίσθημα και μνήμες. Δυο βραδιές που θα γεφυρώσουν γλυκά το χθες με το σήμερα.
Μαζί της θα είναι μία εξαμελής μπάντα εκλεκτών μουσικών που δημιουργήθηκε ειδικά γι' αυτές τις συναυλίες.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.