Άννα Μενενάκου: «Οι σιωπές του έργου μας μιλάνε πολύ»

Άννα Μενενάκου: «Οι σιωπές του έργου μας μιλάνε πολύ»

Σε έναν θορυβώδη κόσμο, όπου δύο άτομα καταφέρνουν να βρουν το ένα το άλλο ξεκινώντας μια ρομαντική σχέση,ο Sam Steiner,στο πρωτοποριακό έργο του “Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons”, φαντάζεται μια συνθήκη που αγγίζει τα όρια της δυστοπίας

XRVMA_MENENAKOU
Η κατάχρηση εξουσίας, ο περιορισμός της ελευθερίας, η επικοινωνία, η αντίσταση και ο έρωτας είναι μόνο κάποια από τα κομμάτια του μωσαϊκού που περίτεχνα δημιουργεί ο συγγραφέας. Η παράσταση ανεβαίνει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με τους Άννα Μενενάκου και Παναγιώτη Γαβρέλα, σε σκηνοθεσία της Ζαφειρίας Δημητροπούλου DelAngel. Με αυτή την αφορμή η ηθοποιός μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου.

Αναφέρθηκε στην υπόθεση του έργου που θίγει το θέμα του πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία και η ελευθερία και πόσο συμβάλουν στη βελτίωση των ανθρωπίνων σχέσεων που ήταν και θα είναι πάντα τόσο εύθραυστες. Είναι ένα αιχμηρό έργο, που μοιάζει οικείο, διαχρονικό, γεμάτο χιούμορ και φοβερά αληθινό... Το έργο παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε ειδικά διαμορφωμένο Υπόγειο Χώρο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης