Σεμίνα Διγενή: Την Ημέρα της Γυναίκας παρουσιάζει το νέο της βιβλίο Αποδελτίωση ΙΙΙ

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 18.30 στο Δημαρχείο Καισαριανής

semina_digeni_0
Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 18.30, σας περιμένουμε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής. (Βρυούλων 125 και Φιλαδελφείας).

Η βουλευτής του ΚΚΕ Σεμίνα Διγενή θα μιλήσει για την Ημέρα της Γυναίκας και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο της Αποδελτίωση ΙΙΙ, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή. 
Semina_Parousiasi

Θα προλογίσει η Κανέλλα Γεωργοπούλου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού, ενώ το κεφάλαιο «Αλέκα Παΐζη» θα διαβάσει ο σπουδαίος ηθοποιός, σκηνοθέτης και ποιητής Δημήτρης Καταλειφός. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Γιώργος Καραμίχος, θα διαβάσει το κείμενο για τον Αλέκο Αλεξανδράκη, η ταλαντούχα ηθοποιός Λίλα Μπακλέση θα διαβάσει το κείμενο για τον Κώστα Βουτσά και η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και ηθοποιός Χριστίνα Μαξούρη το κεφάλαιο «Καισαριανή».
 
Η Χριστίνα θα ερμηνεύσει στη συνέχεια, μαζί με τους μουσικούς Θοδωρή και τον Αντώνη Ξηντάρη, μερικά από τα μεγάλα τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου. Της εμβληματικής τραγουδίστριας, που υπήρξαν μαζί με τον Βασίλη Τσιτσάνη, στο «Χάραμα», θρύλοι της ιστορίας της Καισαριανής. 

Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο protothema.gr: Δεν κυνήγησα ποτέ το σουξέ, κάθε φορά διαλέγω τα τραγούδια με το ένστικτό μου


Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία εξπρές τις επόμενες ώρες - Με τι καιρό θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη


Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης για τον πρώτο γάμο ομόφυλου ζευγαριού: «Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη διαδικασία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης