Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Ένας έρωτας, ένας γάμος και ένα «Προξενιό»

Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Ένας έρωτας, ένας γάμος και ένα «Προξενιό»

Οι sold out παραστάσεις του «Αντρες έτοιμοι για όλα», ο ρόλος που φέρνει τα πάνω-κάτω στη σειρά του ALPHA και ο παιδικός φίλος που θα γίνει σύζυγός της. Η ταλαντούχα ηθοποιός νιώθει πως αυτή είναι η χρονιά της και μας ζητά να αγαπήσουμε τον εαυτό μας

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
izabela_f_arthrou
Τις περισσότερες φορές η ομορφιά είναι αυταπόδεικτη - κι αυτό ισχύει σίγουρα για την 30χρονη Ιζαμπέλλα Φούλοπ. Στην περίπτωσή της, όμως, συνοδεύεται από πλούσιο καλλιτεχνικό ταλέντο και ανόθευτο ήθος. Η απόφασή της να γίνει ηθοποιός ήταν μάλλον μονόδρομος. Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, ο πατέρας της είναι ο διάσημος Ούγγρος ζωγράφος Τίμπορ Φούλοπ, ενώ ο αείμνηστος ηθοποιός Κώστας Καρράς ήταν ο νονός της. Τι θυμάται από τα παιδικά της χρόνια ανάμεσα σε αυτές τις προσωπικότητες; «Σίγουρα η επαφή μου με την τέχνη από το ξεκίνημα της ζωής μου έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μου. Με θυμάμαι από πολύ μικρή ηλικία να παρακολουθώ τον πατέρα μου να ζωγραφίζει και να θαυμάζω πολύ αυτό που κάνει. Αντίστοιχα θαύμαζα πολύ τον νονό μου που τον παρακολουθούσα και στην τηλεόραση και στο θέατρο και αυτό που έβλεπα με μάγευε», ομολογεί.

izabela__2_
Make-up/Hair: Ελευθερία Σαββοπούλου. Βοηθός styling: Ελένη Εξάρχου Ευχαριστούμε το «Pirée» (Κάστορος 78, Πειραιάς, τηλ.: 210 408 2700) για τη φιλοξενία της φωτογράφησης
Ακολουθώντας τη φυσική ροή των πραγμάτων αποφάσισε να ασχοληθεί με την ηθοποιία - αρχικά για να έχει μια απάντηση στην ερώτηση «τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;», στην πορεία όμως το παιδικό όραμα έγινε ενήλικος στόχος και ύστερα πραγματικότητα και επιτυχία. «Η πρόκληση δεν ήταν το να γίνω ηθοποιός, αλλά όλα αυτά που συνεπάγεται αυτό το επάγγελμα. Να μπορέσεις να διαχειριστείς την απότομη εναλλαγή από την απόρριψη στο να είσαι περιζήτητος ή και αντίστροφα. Δυστυχώς είναι ένα επάγγελμα που, σε όποιο σημείο της καριέρας σου και αν βρίσκεσαι, αναγκάζεσαι να ψάχνεις για δουλειά δύο φορές τον χρόνο. Γεγονός που εκ των πραγμάτων σού δημιουργεί μια ανασφάλεια και σε αφήνει εκτεθειμένο σε πολλά επίπεδα», εξηγεί.

Απολαμβάνοντάς την στο θεατρικό «Άντρες έτοιμοι για όλα» πιστεύω πως είναι κωμική ηθοποιός ή μάλλον πως η κωμωδία τής ταιριάζει περισσότερο από το δράμα. «Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιο από τα δύο. Αγαπάω πολύ τη δουλειά μου και οτιδήποτε έχει σχέση με αυτήν. Σίγουρα νιώθω λίγο πιο άνετη και ανάλαφρη στην κωμωδία, αλλά και το δράμα έχει ασφαλώς τη γοητεία του». Τελευταία ακούμε πως οι ηθοποιοί επιλέγονται ανάλογα με τους followers ή με την εξωτερική εμφάνιση.

Ποια είναι η δική της εμπειρία; «Η εξωτερική εμφάνιση σίγουρα παίζει ρόλο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή. Θα έλεγα πως νιώθω ότι με έχουν αδικήσει και στα δύο επίπεδα αρκετές φορές θεωρώντας πως διαθέτω μόνο εμφάνιση - και είμαι σίγουρη πως αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε εμένα. Ζούμε σε μια κοινωνία που στέκεται πολύ στην εικόνα και βιάζεται να βγάλει τα συμπεράσματά της βασιζόμενη σε αυτή. Αν δίναμε την ευκαιρία στους ανθρώπους να μας δείξουν ποιοι πραγματικά είναι πίσω από την εικόνα, σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος».

izabela__1_
Σακάκι, Dimitris Strepkos. Φούστα, Vassilis Zoulias


Αυτή η χρονιά έχει μπει με τους καλύτερους οιωνούς για την Ιζαμπέλλα. Μετά τις sold out παραστάσεις είναι έτοιμη να εισβάλει στο σίριαλ «Το προξενιό της Ιουλίας» στον ALPHA, ενώ στην προσωπική της ζωή σχεδιάζει τον γάμο της με τον σύντροφο της Γιώργο Δερβίση. Κάπου πήρε τ’ αυτί μου ότι «δεν τον συμπαθούσε πολύ στην αρχή»... «Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από μωρά, αφού οι γονείς μας ήταν φίλοι. Δεν υπήρχε ποτέ τίποτα ερωτικό στην ατμόσφαιρα πιο πριν και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα πολύ όμορφα στοιχεία της σχέσης μας, πως η αγάπη υπήρχε πολύ πριν γίνουμε ζευγάρι. Δεν θυμάμαι να έχω πει ότι στην αρχή δεν τον συμπαθούσα, αλλά σε τόσο μικρές ηλικίες το παιχνίδι χωρίζεται σε αγόρια και κορίτσια, οπότε σίγουρα προτιμούσα να κάνω παρέα με την αδελφή του», λέει γελώντας. Πώς ονειρεύεται τον γάμο της; Ρομαντικό όπως και η ίδια; «Είμαι όντως ρομαντική, αλλά δεν έχω ονειρευτεί ποτέ τον γάμο μου. Αυτό που ονειρεύομαι είναι να μοιραστώ τη ζωή μου με έναν άνθρωπο με τον οποίο να είμαστε ερωτευμένοι, να έχουμε αγάπη και αλληλοσεβασμό».

izabela__4_
Φούστα και πουλόβερ, Dimitris Strepkos. Mary Janes, Barbara Bui
Κλείσιμο
Κι ενώ ζει τον μεγάλο έρωτα, τώρα είναι έτοιμη να μπει στο «Προξενιό της Ιουλίας» με έναν ρόλο που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην εξέλιξη της ιστορίας. «Μπαίνω στη σειρά με τον ρόλο της Δέσπως, η οποία έρχεται μαζί με την αδελφή της για να βοηθήσουν στην προετοιμασία του γάμου, αλλά, όπως φαίνεται, θα μείνουν και λίγο παραπάνω ως υπηρέτριες στο σπίτι του Προβιού. Δεν μπορώ να πω παρά πολλά, μπορώ όμως να αποκαλύψω πως η Δέσπω θα έρθει πολύ κοντά με το αφεντικό της και αυτό θα διαταράξει ακόμα περισσότερο τις ήδη διαταραγμένες ισορροπίες στο αρχοντικό του Προβιού». Η ίδια αναγνωρίζει κάποιες ομοιότητες με τον ρόλο; «Η Δέσπω είναι μια κοπέλα που έχει όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά οι δυσκολίες της ζωής της δεν της επιτρέπουν την πολυτέλεια της επιλογής. Ετσι γίνεται υπηρέτρια, κάτι που δεν της αρέσει καθόλου. Δεν θα έλεγα ότι έχω ιδιαίτερες ομοιότητες με τον χαρακτήρα της Δέσπως, εκτός από το γεγονός ότι κι εγώ ως άνθρωπος δεν σταματάω να ονειρεύομαι και να ακολουθώ τον στόχο μου, όσο δύσκολος και αν δείχνει».

izabela__3_
Φόρεμα, Dimitris Strepkos. Headpiece, Atelier Loukia
Αυτή την εποχή, πάντως, η Ιζαμπέλλα Φούλοπ αισθάνεται τυχερή και ανυπομονεί για νέα πλάνα. «Το 2024 με βρήκε να έχω ολοκληρώσει τις θεατρικές μου υποχρεώσεις με το “Αντρες έτοιμοι για όλα”, μετά από μια ολόκληρη σεζόν στην Αθήνα, καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και μετά πάλι στην Αθήνα. Προς το παρόν δεν ετοιμάζω κάτι καινούριο θεατρικά, θέλω να αφοσιωθώ στα γυρίσματα για το “Προξενιό της Ιουλίας” και εύχομαι να έρθει κάποια πρόταση για το καλοκαίρι. Εύχομαι επίσης το 2024 να είναι για όλους μας μια χρονιά που θα μας φέρει πιο κοντά στα όνειρά μας και σε ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν, και φυσικά να καταφέρουμε να αγαπήσουμε και να εκτιμήσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Στη δικαιοσύνη πάει ο Άρης Πορτοσάλτε τον Πάνο Βλάχο για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

Στο σφυρί η βίλα-φρούριο του άγρια δολοφονημένου επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά


Αδιανόητος θάνατος για νεογέννητο στις ΗΠΑ: Η μητέρα του το έβαλε κατά λάθος στον... φούρνο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης