Λένα Κιτσοπούλου: «Ξαναχτυπά» με μια νέα αιχμηρή παράσταση στο Θέατρο Τέχνης - Δείτε φωτογραφίες

Λένα Κιτσοπούλου: «Ξαναχτυπά» με μια νέα αιχμηρή παράσταση στο Θέατρο Τέχνης - Δείτε φωτογραφίες

«Μια επιστημονική διείσδυση στον έρωτα και στην μεγαλειώδη αξία του αρσενικού που πάτε να το μειώσετε καρ@@λες, που@@νες γυναίκες» σημειώνει η ίδια 

Kitsopoulou_-_Kai_lege_lege_1
Μετά τον σάλο που ξεσήκωσε το καλοκαίρι παρουσιάζοντας τους δικούς της, ανατρεπτικούς αριστοφανικούς «Σφήκες» στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, η Λένα Κιτσοπούλου ετοιμάζει το νέο της θεατρικό «χτύπημα», το οποίο, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία και τις φωτογραφίες που τραβήκτηκαν από τις πρόβες, θα ακολουθεί το γνώριμο αιχμηρό, βασισμένο στο στοιχείο της πρόκλησης μοντέλο που χρησιμοποιεί η σκηνοθέτις και ηθοποιός στις περισσότερες δουλειές της, παρουσιάζοντας ωμά και κυνικά όλα όσα θέλει να καταγείλει, να καυτηριάσει. 
Kitsopoulou_-_Kai_lege_lege_3
Kitsopoulou_-_Kai_lege_lege_7

Η νέα της παράσταση με τίτλο «Και λέγε λέγε», θα ανέβει τον Μάιο, στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, στη Σκηνή Φρυνίχου. Το κείμενο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η ίδια η οποία και θα πρωταγωνιστεί μαζί με τους Έμιλυ Κολιανδρή, Γιάννη Κότσιφα, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνο Παπαδόπουλο και Θοδωρή Σκυφτούλη.
Kitsopoulou_-_Kai_lege_lege_5
Kitsopoulou_-_Kai_lege_lege_4
Κλείσιμο


«Ένα έργο εποχής για τον έρωτα μόνο μόνο μόνο μόνο. Ό,τι έχει γραφτεί και θα γραφτεί για τον έρωτα μόνο. Από μένα για σένα, με αγάπη Λένα» σημειώνει χαρακτηριστικά η Λένα Κιτσοπούλου δίνοντας μια πρώτη περιγραφή του νέου έργου και προσθέτει χρησιμοποιώντας την αθυρόστομη και προβοκατόρικη καλλιτεχνικά γλώσσα της: «Μια επιστημονική διείσδυση στον έρωτα και στην μεγαλειώδη αξία του αρσενικού που πάτε να το μειώσετε καριόλες, πουτάνες γυναίκες. Τι σας ζητήσαμε πια; Ένα πιάτο φαΐ, ένα χάδι, λίγη σεμνότητα, λίγο σεβασμό στον άντρα. Και λίγο πιο κάτω να είστε οικονομικά. Τι έχετε πάθει;»
Kitsopoulou_-_Kai_lege_lege_6
Από τα παραπάνω καθίσταται σαφές πως η Λένα Κιτσοπούλου συνεχίζει να κάνει το θέατρο που έκανε πάντα, με τους δικούς τους όρους, αγγίζοντας τα άκρα, χωρίς να επηρεάζεται από αντιδράσεις και κριτικές, και είναι στη διακριτική ευχέρεια του κοινού το αν αντέχει ή όχι να συμμετάσχει, ωε θεατής, σε κάθε νέο της εγχείρημα. 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: «Όταν βγήκε στα κανάλια ήξερα ότι αυτός έφαγε τη Γεωργία» λέει η πρώην σύζυγος του συντρόφου της

Αγία Παρασκευή: Για κακούργημα διώκονται οι ανήλικοι που επιτέθηκαν στον 14χρονο - Δίωξη και στους γονείς

The Crown αλά δανικά: Θυσιάστηκε ή εκβιάστηκε η αδελφή της Άννας-Μαρίας;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης