Μετά τον σάλο που ξεσήκωσε το καλοκαίρι παρουσιάζοντας τους δικούς της, ανατρεπτικούς αριστοφανικούς «Σφήκες» στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, η Λένα Κιτσοπούλου ετοιμάζει το νέο της θεατρικό «χτύπημα», το οποίο, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία και τις φωτογραφίες που τραβήκτηκαν από τις πρόβες, θα ακολουθεί το γνώριμο αιχμηρό, βασισμένο στο στοιχείο της πρόκλησης μοντέλο που χρησιμοποιεί η σκηνοθέτις και ηθοποιός στις περισσότερες δουλειές της, παρουσιάζοντας ωμά και κυνικά όλα όσα θέλει να καταγείλει, να καυτηριάσει.
Η νέα της παράσταση με τίτλο «Και λέγε λέγε», θα ανέβει τον Μάιο, στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, στη Σκηνή Φρυνίχου. Το κείμενο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η ίδια η οποία και θα πρωταγωνιστεί μαζί με τους Έμιλυ Κολιανδρή, Γιάννη Κότσιφα, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνο Παπαδόπουλο και Θοδωρή Σκυφτούλη.
Κλείσιμο
«Ένα έργο εποχής για τον έρωτα μόνο μόνο μόνο μόνο. Ό,τι έχει γραφτεί και θα γραφτεί για τον έρωτα μόνο. Από μένα για σένα, με αγάπη Λένα» σημειώνει χαρακτηριστικά η Λένα Κιτσοπούλου δίνοντας μια πρώτη περιγραφή του νέου έργου και προσθέτει χρησιμοποιώντας την αθυρόστομη και προβοκατόρικη καλλιτεχνικά γλώσσα της: «Μια επιστημονική διείσδυση στον έρωτα και στην μεγαλειώδη αξία του αρσενικού που πάτε να το μειώσετε καριόλες, πουτάνες γυναίκες. Τι σας ζητήσαμε πια; Ένα πιάτο φαΐ, ένα χάδι, λίγη σεμνότητα, λίγο σεβασμό στον άντρα. Και λίγο πιο κάτω να είστε οικονομικά. Τι έχετε πάθει;»
Από τα παραπάνω καθίσταται σαφές πως η Λένα Κιτσοπούλου συνεχίζει να κάνει το θέατρο που έκανε πάντα, με τους δικούς τους όρους, αγγίζοντας τα άκρα, χωρίς να επηρεάζεται από αντιδράσεις και κριτικές, και είναι στη διακριτική ευχέρεια του κοινού το αν αντέχει ή όχι να συμμετάσχει, ωε θεατής, σε κάθε νέο της εγχείρημα.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.