Tiger Lillies: Η δημοφιλής βρετανική μπάντα έρχεται στην Αθήνα για ζωντανές εμφανίσεις

Tiger Lillies: Η δημοφιλής βρετανική μπάντα έρχεται στην Αθήνα για ζωντανές εμφανίσεις

Πού και πότε θα φιλοξενηθεί η νέα τους μουσική παράσταση

Tiger_Lillies
Ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, οι ανατρεπτικοί Tiger Lillies, επέλεξαν την Αθήνα για να κάνουν συναυλιακό ποδαρικό. Το πρώτο δεκαπενθήμερο της νέας χρονιάς και συγκεκριμένα, από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου και από τις 12 έως τις 15 του ίδιου μήνα, θα πραγματοποιήσουν οκτώ συνολικά παραστάσεις στη φιλόξενη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Η πολυβραβευμένη βρετανική cult cabaret και alternative rock μπάντα στην πλήρη της μορφή, φέρνει καινούργια κομμάτια από τον νέο δίσκο που ετοιμάζει, μαζί με τις πολλές μεγάλες και γνωστές τους επιτυχίες από το παρελθόν μέχρι τις μέρες μας.

Οι Tiger Lillies, δημιουργήθηκαν το 1989 από τον ηγέτη τραγουδιστή και συνθέτη τους Martyn Jacques με τη χαρακτηριστική falcetto φωνή και τον καταρράκτη συναισθημάτων που πάντα τη συνοδεύει. Ο μπασίστας Adrian Stout ενσωματώθηκε στην μπάντα σχεδόν πριν από 30 χρόνια ενώ ο ντράμερ Budi Butenop είναι το πιο πρόσφατο μέλος του σχήματος. Στην τεράστια πορεία τους έχουν ηχογραφήσει περισσότερους από 40 δίσκους κι έχουν εμφανιστεί σε όλες της ηπείρους.

Ο κόσμος των Tiger Lillies, είναι πάντα σκοτεινός κι αλλόκοτος, γεμάτος μαύρο χιούμορ και λυρισμό αλλά διαρκώς μεταβαλλόμενος, απρόβλεπτος και πάντα ψυχαγωγικός. Η μουσική τους είναι ένα φίνο μείγμα προπολεμικού Βερολινέζικου cabaret , αναρχικής όπερας και τσιγγάνικου ύφους, συχνά φέρνοντας στο νου, τον ήχο του Kurt Weil και του Jacques Brel. Έχει στιγμές βαθιάς θλίψης, λεπτής αλλά αιχμηρής ειρωνείας και κοινωνικό σχολιασμό, αλλά και μια διαρκή απροσδιόριστη σαγήνη.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 

Ειδήσεις σήμερα:

Βροχές σήμερα στα δυτικά, βόρεια και ανατολικά - Με ήλιο τα κάλαντα των Χριστουγέννων

Τροχαίο με δύο τραυματίες στο Ίλιον - Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ΙΧ

Ο Γιώργος Γιαννακίδης είναι ο μεγάλος νικητής της Φάρμας - Κατέκτησε το έπαθλο των 50.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης