Imagine Dragons: Απόψε η μεγάλη συναυλία του διάσημου συγκροτήματος στο ΟΑΚΑ - Τα μυστικά της επιτυχίας τους

Imagine Dragons: Απόψε η μεγάλη συναυλία του διάσημου συγκροτήματος στο ΟΑΚΑ - Τα μυστικά της επιτυχίας τους

Ο δρόμος προς την επιτυχία και τα παγκόσμια ρεκόρ - Δείτε βίντεο

imagine-dragonsm_live
Ο επί χρόνια διακαής πόθος χιλιάδων Ελλήνων μουσικόφιλων θα γίνει πραγματικότητα απόψε, με την πρώτη συναυλία των σαρωτικών Imagine Dragons σε ελληνικό έδαφος. Η διάσημη μπάντα από το Λας Βέγκας θα ανέβει στη σκηνή του ΟΑΚΑ στις 9 το βράδυ πανέτοιμη να αποδείξει γιατί συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες του κόσμου.

Imagine Dragons - Radioactive


Οι αριθμοί, εξάλλου, μιλούν από μόνοι τους: Πωλήσεις άλμπουμ που ξεπερνούν τα 75 εκατομμύρια, πάνω από 65 εκ. ψηφιακές αναπαραγωγές τραγουδιών, 160 εκ. streams σε ολόκληρο τον κόσμο, και τέσσερα τραγούδια τους, τα «Radioactive», «Demons», «Believer» και «Thunder», που έχουν ξεπεράσει το 1.000.000 streams! Κατακτήσεις που τούς έχουν χαρίσει επάξια τον τίτλο ενός από τα πλέον επιτυχημένα συγκροτήματα του 21ου αιώνα.

Κλείσιμο
Τίποτα βεβαίως δεν είναι τυχαίο. Γιατί οι Imagine Dragons κατάφεραν από τα πρώτα τους κιόλας βήματα στην παγκόσμια δισκογραφία να καταστήσουν σαφές πως είναι αποφασισμένοι τα ταράξουν τα νερά της ποπ – ροκ σκηνής, «παντρεύοντας» διαφορετικές μουσικές κουλτούρες, ενσωματώνοντας στα κομμάτια τους ενδιαφέρουσες hip hop αλλά και έθνικ πινελιές και δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα του στίχου τους.

Imagine Dragons - Believer (Official Music Video)


Από το 2012 που κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, με τίτλο «Night Vision», έδωσαν ένα σαφές μουσικό στίγμα και μπήκαν κατευθείαν στις παγκόσμιες λίστες με τις μεγάλες επιτυχίες μέχρι την τελευταία δισκογραφική τους δουλειά, το «Mercury - Act 2», η οποία έδωσε το έναυσμα για μια ακόμη παγκόσμια περιοδεία – μαμούθ που ξεκίνησε στις αρχές του 2022 και συνεχίζεται ακάθεκτη, οι Imagine Dragons έχουν κατακτήσει τον τίτλο του σούπερ γκρουπ που ξέρει πώς να εμπνέει αλλά και να ξεσηκώνει το τεράστιο ανά την υφήλιο κοινό του.

Imagine Dragons - Thunder


Παράλληλα, χρησιμοποιούν την τεράστια φήμη τους και την δύναμη της μουσικής τους προκειμένου να περάσουν ηχηρά κοινωνικά μηνύματα και να συνδράμουν σημαντικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς όπως η αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου, η στήριξη της LGBTQ+ κοινότητας και η ανθρωπιστική βοήθεια στα θύματα του πολέμου.

Την αυριανή συναυλία θα ανοίξουν οι Ajr, το indie-pop τρίο από τη Νέα Υόρκη, που χαρακτηρίζονται για την πηγαία θετική ενέργεια που εκπέμπουν στις ζωντανές τους εμφανίσεις και μέσα σε λίγα χρόνια έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν ως μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα νέα μουσική πρόταση που σαρώνει τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους πως υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα κάποια, λίγα εισιτήρια, ΕΔΩ

Όσο για τον καιρό; Οι διοργανωτές ενημέρωναν, χθες βράδυ, πως σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις ώρες διεξαγωγής της συναυλίας δεν συντρέχει ανησυχία.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε από τον καταπέλτη τον επιβάτη που σκοτώθηκε στο Blue Horizon

Κακοκαιρία Daniel: Νύχτα αγωνίας σε Πήλιο και Βόλο προβλέπουν οι μετεωρολόγοι

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Παντρεύεται το ζευγάρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης