Δήμητρα Γαλάνη - Μάρθα Φριτζήλα: Οι δύο ερμηνεύτριες μαζί σε μια μουσική βραδιά στο Θέατρο Λυκαβηττού

Δήμητρα Γαλάνη - Μάρθα Φριτζήλα: Οι δύο ερμηνεύτριες μαζί σε μια μουσική βραδιά στο Θέατρο Λυκαβηττού

Ποιοι θα είναι οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες

galani-fritzila_2
Το θέατρο Λυκαβηττού ξαναμπαίνει δυναμικά, μετά από χρόνια, στην πολιτιστική ζωή της Αθήνας. Στο φθινοπωρινό μουσικό του πρόγραμμα προστίθεται μία ακόμη συναυλία, αυτή της Δήμητρας Γαλάνη και της Μάρθας Φριντζήλα, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Οι δύο ερμηνεύτριες συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, η οποία ξεκίνησε με δύο sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με μια ακόμη κοινή συναυλία στο ανανεωμένο, ιστορικό ανοιχτό θέατρο.

Το πρόγραμμά τους θα περιλαμβάνει διαχρονικά τραγούδια και διασκευές με νέα προσέγγιση, μέσα από την πρωτότυπη ματιά των ταλαντούχων μουσικών που τις πλαισιώνουν.

Οι δυο γυναίκες συναντιούνται επί σκηνής για να πουν την ιστορία τους μέσα από τα τραγούδια. Και το κοινό θα τις ακολουθήσει σε μια μουσική περιπλάνηση στον Νότο, από τη Μεσόγειο ως την Καραϊβική, με εξαίρετους μουσικούς, αιθέριες μελωδίες και πολυαγαπημένα τραγούδια από άλλες εποχές, που επιστρέφουν στο σήμερα. Μια περιπλάνηση σε παραδοσιακά, έντεχνα, ρεμπέτικα αλλά και σύγχρονα τραγούδια από την Ελλάδα και τον Νότο, με τη σφραγίδα δύο εμβληματικών φωνών.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς θα παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι με τη συμμετοχή-έκπληξη της Ελένης Τσαλιγοπούλου, μιας ερμηνεύτριας που έχει αναζωογονήσει τη λαϊκή μας παράδοση με την εξωστρέφεια, την αισθητική και το ταμπεραμέντο της. Στη συγκεκριμένη ενότητα ο δεξιοτέχνης μουσικός και συνθέτης Φώτης Σιώτας θα συμβάλλει καταλυτικά με το βιολί του, φέρνοντας σύγχρονο αέρα σε τραγούδια που άντεξαν και αντέχουν στον χρόνο.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έγινε η τραγωδία με τον 3χρονο που πνίγηκε από σταφύλι στην Τήνο: «Ήρθε στο Κέντρο Υγείας χωρίς αναπνοή»

Νέες ταυτότητες: Έτσι θα είναι η μπροστά και πίσω όψη – Ποια στοιχεία θα αναγράφουν

Άγιος Παντελεήμονας: Το αυτοκίνητο πρόδωσε τον 19χρονο που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς - Είχε ληστέψει 14χρονους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης